Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006
-
drCoppelius
tak no więc:
grupowy modern - brąz
grupowy klasyka - złoto
.:Swanilda:. (solo klasyka) - złoto
Roztańczona (solo klasyka) - srebro
Ja :D (solo modern) - srebro
...Safona... (solo modern) - brąz
Jeszcze w solo klasyka (młodsza kategoria) dostaliśmy całe podium, 2 dziewczyny i chłopak, ale te osoby są niezalogowane....
Ogólnie według mnie poziom (szczegulnie klasyki) był baaardzo słaby, w zasadzie oprócz naszych to nikt nie pokazał normalnego baletu!
EDIT: a i z tego co mi wiadomo, to dostają się pierwsze 2 miejsca z każdej kategorii.
grupowy modern - brąz
grupowy klasyka - złoto
.:Swanilda:. (solo klasyka) - złoto
Roztańczona (solo klasyka) - srebro
Ja :D (solo modern) - srebro
...Safona... (solo modern) - brąz
Jeszcze w solo klasyka (młodsza kategoria) dostaliśmy całe podium, 2 dziewczyny i chłopak, ale te osoby są niezalogowane....
Ogólnie według mnie poziom (szczegulnie klasyki) był baaardzo słaby, w zasadzie oprócz naszych to nikt nie pokazał normalnego baletu!
EDIT: a i z tego co mi wiadomo, to dostają się pierwsze 2 miejsca z każdej kategorii.
-
.:Swanilda:.
-
..Safona..
Ja również mam kontuzje... ale kostki ale altacet zrobił swoje. Teraz oczywiście cieszę się z III miejsca ale ten ból ... nie do wytrzymania (moja kostka) I opina o moim tańcu "z dwóch ostatnich czści zrobiłaś KUPE& :(
Bardzo podobał me się chłopach z kategorii modern on był niesamowity te ruchy... Niewyobrażalne że człowiek jest zdolny do takich rzeczy.
Tańce znowu były bardzo różnego rodzaju(różne typy) wymieszane w jednej kategorii, ale inaczej już nie dało rady by ich podzielić ale. Było wiele tańców irlandzkich i step które także podobały mi się. :roll:
Bardzo podobał me się chłopach z kategorii modern on był niesamowity te ruchy... Niewyobrażalne że człowiek jest zdolny do takich rzeczy.
Tańce znowu były bardzo różnego rodzaju(różne typy) wymieszane w jednej kategorii, ale inaczej już nie dało rady by ich podzielić ale. Było wiele tańców irlandzkich i step które także podobały mi się. :roll:
dr Coppeliusie - za to to "coś", jak mówisz, okazało się być dobre w czym innym. i nie nam tu oceniać - w każdej szkole dałoby się znaleźć plusy i minusy.
tak czy siak, gratulacje dla wszystkich, którzy zajęli miejsca na podium (i nie tylko!). z pewnością dobre noty wymagały od nich dużo poświęcenia. i to im się zwróci.
tak czy siak, gratulacje dla wszystkich, którzy zajęli miejsca na podium (i nie tylko!). z pewnością dobre noty wymagały od nich dużo poświęcenia. i to im się zwróci.
-
drCoppelius
-
drCoppelius