tancerz/tancerka - mąż/żona
[quote:2d604c13c8="Tanc..."] a tak wogóle to jestem tym szczęśliwym tancerzem ,który ma żonę tancerkę . :lol: [/quote:2d604c13c8]
Albo Twoja żona ma szczęście, że ma męża tancerza :)
Mnie by taki mąż tancerz odpowiedał i ze względu na wrażliwość, i na wspólne niejako zainteresowania, no i nie zapominajmy o pięknym ciele ;)
Albo Twoja żona ma szczęście, że ma męża tancerza :)
Mnie by taki mąż tancerz odpowiedał i ze względu na wrażliwość, i na wspólne niejako zainteresowania, no i nie zapominajmy o pięknym ciele ;)
I tu czasami bywa problem z dzieckiem, no cóż bywają dni wolne czasami ,w tygodniu jak nie ma próby wieczornej to wyskocze z synem do na basen np: o 20-tej wieczorem,niedziela też bywa wolna .Ale za to urlop mamy dość długi ,najczęsciej jest to lipiec i sierpień i to jest czas na spędzenie z dzieckiem uroczych wakacji ( pod warunkiem ,ze sie gdzieś ekstra nie pracuje ) :wink:
Odpowiem Tobie Rotbart tak osobiście dzieci nie mam , tancerzem zawodowym nie jestem , ale powiedzmy gdybym był i miał żonkę też tancerkę to jakoś trzeba by było to wszysko pogodzić .
I gdybym miał tylko jakiś wolny czas to z chęcią bym go poświęcił rodzinie czy to na jakieś wyjazdy lub chociazby jak piszesz na wyjścia do kina czy do Zoo. Pozdrawiam . :) .
I gdybym miał tylko jakiś wolny czas to z chęcią bym go poświęcił rodzinie czy to na jakieś wyjazdy lub chociazby jak piszesz na wyjścia do kina czy do Zoo. Pozdrawiam . :) .