OSB w Warszawie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Gość

Post autor: Gość »

[quote:aa8ecd3124=".:Agga:."]Gosciu czy slyszalas zeby ktos ukonczyl eksternistycznie warszawska SB? Jesli tak to na jakiej zasadzie zostal przyjety?[/quote:aa8ecd3124]

Że ktoś kończył, to słyszałam, ale totalnie nie orientuję się na jakich zasadach.

[quote:aa8ecd3124="Kasia G"]Zresztą wśród nauczycieli warszawskiej OSB jest wielu tancerzy (lub byłych tancerzy) TW[/quote:aa8ecd3124]
Z tancerzy niebyłych to jest chyba tylko S.B...
Aspicia

Post autor: Aspicia »

i jeszcze D.Wziątek, która również tańczy w TW
zdecydowana większość nauczycieli w naszej szkole tańczyła w Teatrze Wielkim... S.B też Gościu, co nie?
Gość

Tańczyć tańczy, ale chyba to była żaluzja do mojej osoby (jak mniemam)...
Aspicia

Post autor: Aspicia »

tak, do Ciebie ;P jaka S.B jeszcze tańczy?? i uczy?
Gość

Małżonek Anny...
[size=7:deeec8b859](ale z Ciebie domyślne stworzonko...i Ty zdajesz maturę na rozszerzonym...)[/size:deeec8b859]
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

hehehe, wiem o kogo chodzi:P

ps. Małżonek Anny.... ( 8) ) uczy w osb?
Gość

Na 14 maja (niedziela) planowany jest dzień otwarty Warszawskie Szkoły Baletowej. Dokładnie nie wiem jak to będzie wyglądać, ale 8 lat temu był poprzedni dzień otwarty i wyglądało to mniej więcej tak:
~można obejżeć szkołe wzdłuz i wszerz (klasy, sale, toalety.....)
~można zobaczyć fragmenty lekcji różnych przedmiotów i różnych klas - lekcje odbywają sieę równocześnie na 6 salach (można przechodzić z jednej do drugiej)
~mozna dowiedzic sie wszytkiego o funkcjonowaniu szkoły, rekrutacji itp.

Jak będe coś więcej wiedzieć, to napiszę.
gonia

Post autor: gonia »

[b:75719dff65]8[/b:75719dff65] lat temu? to oni przez 8 lat nie robili dni otwartych? nieźle...

a mi strasznie szkoda, że nie mieszkam nigdzie tam, gdzie jest SB czy OSB... ;( bym sobie [poszła na taki dzień otwarty :D
Gość

Na stronie szkoły zamieszczony został [url=http://baletowa.infoo.net/menu.php?page=dzien_otwarty]program dnia otwartego [/url]
ODPOWIEDZ