OSB w Warszawie
[quote:aa8ecd3124=".:Agga:."]Gosciu czy slyszalas zeby ktos ukonczyl eksternistycznie warszawska SB? Jesli tak to na jakiej zasadzie zostal przyjety?[/quote:aa8ecd3124]
Że ktoś kończył, to słyszałam, ale totalnie nie orientuję się na jakich zasadach.
[quote:aa8ecd3124="Kasia G"]Zresztą wśród nauczycieli warszawskiej OSB jest wielu tancerzy (lub byłych tancerzy) TW[/quote:aa8ecd3124]
Z tancerzy niebyłych to jest chyba tylko S.B...
Że ktoś kończył, to słyszałam, ale totalnie nie orientuję się na jakich zasadach.
[quote:aa8ecd3124="Kasia G"]Zresztą wśród nauczycieli warszawskiej OSB jest wielu tancerzy (lub byłych tancerzy) TW[/quote:aa8ecd3124]
Z tancerzy niebyłych to jest chyba tylko S.B...
Na 14 maja (niedziela) planowany jest dzień otwarty Warszawskie Szkoły Baletowej. Dokładnie nie wiem jak to będzie wyglądać, ale 8 lat temu był poprzedni dzień otwarty i wyglądało to mniej więcej tak:
~można obejżeć szkołe wzdłuz i wszerz (klasy, sale, toalety.....)
~można zobaczyć fragmenty lekcji różnych przedmiotów i różnych klas - lekcje odbywają sieę równocześnie na 6 salach (można przechodzić z jednej do drugiej)
~mozna dowiedzic sie wszytkiego o funkcjonowaniu szkoły, rekrutacji itp.
Jak będe coś więcej wiedzieć, to napiszę.
~można obejżeć szkołe wzdłuz i wszerz (klasy, sale, toalety.....)
~można zobaczyć fragmenty lekcji różnych przedmiotów i różnych klas - lekcje odbywają sieę równocześnie na 6 salach (można przechodzić z jednej do drugiej)
~mozna dowiedzic sie wszytkiego o funkcjonowaniu szkoły, rekrutacji itp.
Jak będe coś więcej wiedzieć, to napiszę.