Sklep baletowy w Szczecinie
-
.:Odylia:.
A więc relacja nie bezpośrodenio ode mnie, ale kolezanka była więc co następuje:
Sklep znajduje się w mieszkaniu zaadoptowanym na owy, point na razie nie posiadają, ale za to mają katalogi. Pan z która kolezanka rozmawiała na pytanie o pinty dał jej katalog z baletkami, twierdząc że po włożeniu do nich odpowiednich wkładek (które w katalogu również sie znajdowały) mozna śmigać jak na palcach. podobno na razie nie mają zbyt dużego zainteresowania obuwiem baletowym, ale od stycznia podobno ma się to zminić. Na stanie są sneakery, obuwie do t. towarzyskiego.
Ja otrzymałam informację, że są oni w stanie zamówić wszystkie produkty przedstawione na tej stronie: http://www.dancewear.de Niestety na tej stronie pod hasłem "Spitzentanz" pointy także nie widnieją, więc mam nadzieję że po Nowym Roku, będziemy mogli zobaczyc pełny asortyment.
Sklep znajduje się w mieszkaniu zaadoptowanym na owy, point na razie nie posiadają, ale za to mają katalogi. Pan z która kolezanka rozmawiała na pytanie o pinty dał jej katalog z baletkami, twierdząc że po włożeniu do nich odpowiednich wkładek (które w katalogu również sie znajdowały) mozna śmigać jak na palcach. podobno na razie nie mają zbyt dużego zainteresowania obuwiem baletowym, ale od stycznia podobno ma się to zminić. Na stanie są sneakery, obuwie do t. towarzyskiego.
Ja otrzymałam informację, że są oni w stanie zamówić wszystkie produkty przedstawione na tej stronie: http://www.dancewear.de Niestety na tej stronie pod hasłem "Spitzentanz" pointy także nie widnieją, więc mam nadzieję że po Nowym Roku, będziemy mogli zobaczyc pełny asortyment.
Jest jeszcze jeden sklep i to w pobliżu samby. Z tego co pamiętam mieści się on na jagielońskie (idąc nie do góry ale w stronę spI). Ja też zamawiałem w sambie kozdry (nie mieli na sklepie z dzieloną podeszwą) ale jeśli chodzi o artykuły baletowe to ą tylko baletki z niedzieloną podeszwą firmy akces. Najlepiej jest zaopatrzony ten trzeci sklep (chyba nazywa się dance). Jest tam obuwie do różnych styli (towarzyski, flamenco, step, balet, duży wybór sneakerów). Mają tam produkty kilku firm między innymi so dance, więc wybór jest bezkonkurencyjny jak na szczecin.Są czasem jakieś promocję. A ceny....to zależy b produkty polskich firm są takie same jak w innych ale np. so danca jest bardzo droga (chociaż podobno mają bardzo wysokiej klasy produkty....nie wiem, nie znam firmy).