Sklep baletowy w Szczecinie

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

nie wiem czemu ale to zdjecie przyprawia mnie nawet o odruch wymiotny :? akces rulez...a co do sklepu w szczecinie to czy ktos byl w srodku?czy maja cos ciekawego na miejscu czy wszystko sie zamawia?
Paula

Post autor: Paula »

Na miejscu maja na pewno pointy. Jeśli chodzi o stroje to zamawiają z So danca...Wybiorę sie NA PEWNO w najbliższym czasie :) Kto idzie ze mną :>
Paula

A więc relacja nie bezpośrodenio ode mnie, ale kolezanka była więc co następuje:
Sklep znajduje się w mieszkaniu zaadoptowanym na owy, point na razie nie posiadają, ale za to mają katalogi. Pan z która kolezanka rozmawiała na pytanie o pinty dał jej katalog z baletkami, twierdząc że po włożeniu do nich odpowiednich wkładek (które w katalogu również sie znajdowały) mozna śmigać jak na palcach. podobno na razie nie mają zbyt dużego zainteresowania obuwiem baletowym, ale od stycznia podobno ma się to zminić. Na stanie są sneakery, obuwie do t. towarzyskiego.
Ja otrzymałam informację, że są oni w stanie zamówić wszystkie produkty przedstawione na tej stronie: http://www.dancewear.de Niestety na tej stronie pod hasłem "Spitzentanz" pointy także nie widnieją, więc mam nadzieję że po Nowym Roku, będziemy mogli zobaczyc pełny asortyment.
Paula

Dzisiaj odkryłam, że baletki czy napalcówki można także kupić w... sportowym sklepie w przejściu podziemnym tym obok Galaxy. Nie były one z tego co widziałam Akcesowskie chociaż moge się mylić i niedługo obejrzeć je dokładnie z bliska...
latyna

Post autor: latyna »

jest jeszcze samba. głównie zajmują się towarzyskim ale baletki też widziałam. [size=7:f2f6d20ad0]wiem że wątek z dość dawna ale może komuś się przyda[/size:f2f6d20ad0]
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

a gdzie jest ? :D i co tam maja?
latyna

sklep jest na bohaterów warszawy. mają tam wszelkiego typu akcesoria do tańca, szyją również stroje,na 80% mają baletki. no i oczywiście buty do towarzyskiego (na 100% z kozdry bo zamawiałam, ale z tego co wiem również z international'a)
milton

Post autor: milton »

Jest jeszcze jeden sklep i to w pobliżu samby. Z tego co pamiętam mieści się on na jagielońskie (idąc nie do góry ale w stronę spI). Ja też zamawiałem w sambie kozdry (nie mieli na sklepie z dzieloną podeszwą) ale jeśli chodzi o artykuły baletowe to ą tylko baletki z niedzieloną podeszwą firmy akces. Najlepiej jest zaopatrzony ten trzeci sklep (chyba nazywa się dance). Jest tam obuwie do różnych styli (towarzyski, flamenco, step, balet, duży wybór sneakerów). Mają tam produkty kilku firm między innymi so dance, więc wybór jest bezkonkurencyjny jak na szczecin.Są czasem jakieś promocję. A ceny....to zależy b produkty polskich firm są takie same jak w innych ale np. so danca jest bardzo droga (chociaż podobno mają bardzo wysokiej klasy produkty....nie wiem, nie znam firmy).
latyna

a na poprzedniej stronie jest link do strony internetowej tego sklepu ([size=9:7b26bf38c5]gdyby się komuś namiary przydały[/size:7b26bf38c5]) :) zgadzam sie ze wszystkich trzech dance ma najlepszy wybór.
ODPOWIEDZ