KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Shadow, a możesz się z nami podzielić, na jaką?;)
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

Konserwatorium Tańca
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A..a słyszałam też, że Centrum zmienia siedzibę. To prawda?
shadow

Post autor: shadow »

tak - Krakowska Opera Kameralna na Miodowej 15 :)
Julia

Informacje

Post autor: Julia »

Tak to prawda zmieniliśmy siedzibę i nazwę :)
Wogóle wszystko się pozmieniało...
Ale jest bardzo fajnie :smile: Jak myślicie...?
Szczegóły wkrótce... A narazie zapraszamy miłośników tańca do naszej nowej instytucji:

Konserwatorium Tańca
Krakowska Opera Kameralna
ul. Miodowa 15

tel./fax. 012 430 66 06
Natalia4;)

Post autor: Natalia4;) »

A czy będzie organizowany obóz w zimie? Wiecie już coś na ten temat? :wink:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Na razie nic nie wiemy.
stary labedz:)

Zajecia dla bardzo starych wiekiem:)

Post autor: stary labedz:) »

Witam wszystkie uczennice Konserwatorium tanca. Chcialabym dowiedziec sie czegos na temat zajec dla tzw. starszych wiekiem. Mam 29 lat, moje doswiadczenia z nauka tanca klasycznego to tylko poltora roku w sb przy ul. Lakowej. Zapisalam sie do tej szkoly w wieku 19 lat jednak zrezygnowalam szybko gdyz widzialam ze jestem zbyt "do tylu" w porownaniu do kolezanek z klasy ,ktore byly czasem o 6 lat mlodsze ode mnie. Stwierdzilam, ze widocznie jest juz za pozno i dalam za wygrana. A teraz zaluje i bardzo chcialabym znowu tanczyc (po prostu dla wlasnej przyjemnosci). Czy sa jakies zajecia w Waszej szkole dla ludzi ponad 20 letnich, z malym doswiadczeniem?? Bede wdzieczna za wszelkie komentarze.Pozdrawiam:)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Aktualnie nie ma grupy dla dorosłych. Przynajmniej nic o tym nie wiem. Najlepiej będzie jak sama zadzwonisz, albo przyjdziesz i o wszystko się wypytasz.
Pozdrowienia :D
Julia

Koncert Świąteczny

Post autor: Julia »

Konserwatorium Tańca zaprasza na Koncert Świateczny, który odbędzie się 21 grudnia o godz. 18.00 w nowej siedzibie Konserawatorium Tańca na sali teatralnej w Krakowskiej Operze Kameralnej przy ul. Miodowej 15. Koncert został przygotowany przedewszystkim z myślą o najmłodszych miłośnikach sztuki. Wszystkich zainteresoawnych serdecznie zapraszamy. Bilety można nabyć w Krakowskiej Operze Kameralnej przy ul. Miodowej 15 w godzinach od 10.00 do 21.00. Informacje pod nr. tel. 012 430 66 06.
ODPOWIEDZ