KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO
Informacje
Tak to prawda zmieniliśmy siedzibę i nazwę :)
Wogóle wszystko się pozmieniało...
Ale jest bardzo fajnie :smile: Jak myślicie...?
Szczegóły wkrótce... A narazie zapraszamy miłośników tańca do naszej nowej instytucji:
Konserwatorium Tańca
Krakowska Opera Kameralna
ul. Miodowa 15
tel./fax. 012 430 66 06
Wogóle wszystko się pozmieniało...
Ale jest bardzo fajnie :smile: Jak myślicie...?
Szczegóły wkrótce... A narazie zapraszamy miłośników tańca do naszej nowej instytucji:
Konserwatorium Tańca
Krakowska Opera Kameralna
ul. Miodowa 15
tel./fax. 012 430 66 06
-
Natalia4;)
-
stary labedz:)
Zajecia dla bardzo starych wiekiem:)
Witam wszystkie uczennice Konserwatorium tanca. Chcialabym dowiedziec sie czegos na temat zajec dla tzw. starszych wiekiem. Mam 29 lat, moje doswiadczenia z nauka tanca klasycznego to tylko poltora roku w sb przy ul. Lakowej. Zapisalam sie do tej szkoly w wieku 19 lat jednak zrezygnowalam szybko gdyz widzialam ze jestem zbyt "do tylu" w porownaniu do kolezanek z klasy ,ktore byly czasem o 6 lat mlodsze ode mnie. Stwierdzilam, ze widocznie jest juz za pozno i dalam za wygrana. A teraz zaluje i bardzo chcialabym znowu tanczyc (po prostu dla wlasnej przyjemnosci). Czy sa jakies zajecia w Waszej szkole dla ludzi ponad 20 letnich, z malym doswiadczeniem?? Bede wdzieczna za wszelkie komentarze.Pozdrawiam:)
-
aankaa_baletnica=)
Koncert Świąteczny
Konserwatorium Tańca zaprasza na Koncert Świateczny, który odbędzie się 21 grudnia o godz. 18.00 w nowej siedzibie Konserawatorium Tańca na sali teatralnej w Krakowskiej Operze Kameralnej przy ul. Miodowej 15. Koncert został przygotowany przedewszystkim z myślą o najmłodszych miłośnikach sztuki. Wszystkich zainteresoawnych serdecznie zapraszamy. Bilety można nabyć w Krakowskiej Operze Kameralnej przy ul. Miodowej 15 w godzinach od 10.00 do 21.00. Informacje pod nr. tel. 012 430 66 06.