Ginący forumowicze

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Witaj Dolores, co słychać? Dalej piszesz? :smile:
Dolores1984

Post autor: Dolores1984 »

Piszę ,żyje. Poddałam się,mojego płaskostopia nie da się zlikwidować. I uczę się Was- baletnice fotografować.... W końcu coś można zawsze.
Torin

Post autor: Torin »

Pamiętam, że pisałaś (chciałaś pisać ..) książkę o balecie. Coś mi tam kurde świta :) Ale Alzheimer nie pozwala na więcej :D
Witamy ponownie !

Torin
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Wróciłam na jakiś czas :) Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, bo trochę czasu minęło :P
Kasia G

Post autor: Kasia G »

miło Cię znów widziec i czytać - pewnie że pamietamy!
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam wszystkich forumkowiczów. Po moim pewnym okresie nie zaglądania na forum z przyczyn nie raz nie zależnych od mojej osoby, wiadomo obowiązki życia dnia codziennego nie pozwalają by zawsze znaleźć czas by zajrzeć na moje ulubione forum.
Zawsze uważałem to forum za moją pierwotną skarbnicę wiedzy o tańcu klasycznym, a poza tym poznałem tu naprawdę fajnych ludzi pozytywnie zakręconych tematyką tańca klasycznego, ale i nie tylko.
Pozdrawiam forumkowy Wojtek4p.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

wzruszenie zalało mą klawiaturę! Miło Cię, Wojtku, na forum znów widzieć
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam naszą wspaniałą adminkę Kasię G. Dziękuję bardzo za tak miłe i wzruszające powitanko nie myślałem, że aż tak potrafię poruszyć Ciebie Kasiu :smile: , ale naprawdę jest mi miło.
I Ja oczywiście też specjalnie dla naszej adminki puszczę ładne i sympatyczne oczko :wink: , by nam było fajnie i przyjemnie.
Pozdrawiam serdecznie Kasię G. i wszystkich forumkowiczów.
kaja7717

Post autor: kaja7717 »

a ja już nie będe zaglądać bo się wspinam a już nie tańczę, czasem mi się zdaży, ale w baletkach.

nie zawadzam :smile:
Torin

Post autor: Torin »

Szkoda :|
I to nie wiem czego bardziej, czy tego, ze porzuciłaś balet na rzecz ścianki czy tego że nie będziesz zaglądać ;)

Torin
ODPOWIEDZ