Ginący forumowicze
-
Dolores1984
Witam wszystkich forumkowiczów. Po moim pewnym okresie nie zaglądania na forum z przyczyn nie raz nie zależnych od mojej osoby, wiadomo obowiązki życia dnia codziennego nie pozwalają by zawsze znaleźć czas by zajrzeć na moje ulubione forum.
Zawsze uważałem to forum za moją pierwotną skarbnicę wiedzy o tańcu klasycznym, a poza tym poznałem tu naprawdę fajnych ludzi pozytywnie zakręconych tematyką tańca klasycznego, ale i nie tylko.
Pozdrawiam forumkowy Wojtek4p.
Zawsze uważałem to forum za moją pierwotną skarbnicę wiedzy o tańcu klasycznym, a poza tym poznałem tu naprawdę fajnych ludzi pozytywnie zakręconych tematyką tańca klasycznego, ale i nie tylko.
Pozdrawiam forumkowy Wojtek4p.
Witam naszą wspaniałą adminkę Kasię G. Dziękuję bardzo za tak miłe i wzruszające powitanko nie myślałem, że aż tak potrafię poruszyć Ciebie Kasiu :smile: , ale naprawdę jest mi miło.
I Ja oczywiście też specjalnie dla naszej adminki puszczę ładne i sympatyczne oczko :wink: , by nam było fajnie i przyjemnie.
Pozdrawiam serdecznie Kasię G. i wszystkich forumkowiczów.
I Ja oczywiście też specjalnie dla naszej adminki puszczę ładne i sympatyczne oczko :wink: , by nam było fajnie i przyjemnie.
Pozdrawiam serdecznie Kasię G. i wszystkich forumkowiczów.