OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
flyberry

Post autor: flyberry »

A był ktoś z Was na rekrutacji w tej OSB i chciał się dostać do którejś z wyższych klas? Albo może ktoś coś o tym wie? Jest to możliwe? Jak wygląda tam wtedy rekrutacja?
flyberry

Post autor: flyberry »

Podbiję, bo czekam na odpowiedź. To ważne. :)
Odetta.

Post autor: Odetta. »

Ja niestety nie należę do takich osób ;)

Czy można przyjść na wasz koncert jubileuszowy do teatru? Bo przed chwilą oglądałam repertuar i się na niego natknęłam :D
tyniuszka

rekrutacja

Post autor: tyniuszka »

W naszej szkole jest rekrutacja 26 maja i 2 czerwca ,pytasz czy można dostać się do starszych klas myślę że jeśli jesteś bobrze rozciągnięta i masz pojęcie chociaż podstawowe z klasyki to zawsze warto spróbować :lol: sądzę iż będziesz indywidualnie sprawdzana przez Profesorów i Pana Dyrektora naszej szkoły .jeśli kochasz taniec a szczególnie balet warto zawsze spróbować.Powodzenia :smile:
Julenka

Post autor: Julenka »

Jutro rekrutacje, trzymajcie kciuki za mnie :smile:
tyniuszka

jak ci poszło na rekrutacji jakie wrażenia :smile: kiedy będą wyniki
tyniuszka

trzymam kciuki :lol:
tyniuszka

a ja mam egzamin 15 czerwca z klasyki i ludowego strasznie się denerwuję mam nadzieje że wszystko dobrze zrobię :? ale najpierw mamy występy w teatrze wielkim Koncert Jubileuszowy cieszę się chociaż moja klasa niewiele pokazuje na tym jubileuszu.Kocham moją szkołę kocham taniec kocham balet .nie wyobrażam sobie robić coś innego .moje życie straciło by sens :sad: muszę zdać :smile:
tyniuszka

wy też trzymajcie za mnie kciuki
tyniuszka

ZDAŁAM I MOJA PRZYJACIÓŁKA TEŻ DUŻO EMOCJI, STRESÓW BYŁO CIĘŻKO ALE TEŻ DLATEGO KOCHAM BALET I WIEM ŻE OD WRZEŚNIA ZACZYNAM 2 KLASĘ :smile: :lol:
ODPOWIEDZ