Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
A był ktoś z Was na rekrutacji w tej OSB i chciał się dostać do którejś z wyższych klas? Albo może ktoś coś o tym wie? Jest to możliwe? Jak wygląda tam wtedy rekrutacja?
W naszej szkole jest rekrutacja 26 maja i 2 czerwca ,pytasz czy można dostać się do starszych klas myślę że jeśli jesteś bobrze rozciągnięta i masz pojęcie chociaż podstawowe z klasyki to zawsze warto spróbować :lol: sądzę iż będziesz indywidualnie sprawdzana przez Profesorów i Pana Dyrektora naszej szkoły .jeśli kochasz taniec a szczególnie balet warto zawsze spróbować.Powodzenia :smile:
a ja mam egzamin 15 czerwca z klasyki i ludowego strasznie się denerwuję mam nadzieje że wszystko dobrze zrobię :? ale najpierw mamy występy w teatrze wielkim Koncert Jubileuszowy cieszę się chociaż moja klasa niewiele pokazuje na tym jubileuszu.Kocham moją szkołę kocham taniec kocham balet .nie wyobrażam sobie robić coś innego .moje życie straciło by sens :sad: muszę zdać :smile: