Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych
Kochani!
Mam do was ogromną prosbę. Mam nadzieję, że jeszcze załapię się na grupę początkującą, ktora rusza w środę po nowym roku. Możecie mi podać nr telefonu pod jakim ew. będę mogła się zapisać na zajęcia..? Bardzo mi na tym zależy :)) Dziękuję.
[size=9:a0fc9edc98][ [i:a0fc9edc98][b:a0fc9edc98]Dodano[/b:a0fc9edc98]: Wto Gru 23, 2008 9:25 pm[/i:a0fc9edc98] ][/size:a0fc9edc98]
Dodam, że mam 17 lat, z tańcem mam dużo do czynienia, mam nadzięję, że załapię się :)) Naprawdę bardzo mi zależy...:)))
Mam do was ogromną prosbę. Mam nadzieję, że jeszcze załapię się na grupę początkującą, ktora rusza w środę po nowym roku. Możecie mi podać nr telefonu pod jakim ew. będę mogła się zapisać na zajęcia..? Bardzo mi na tym zależy :)) Dziękuję.
[size=9:a0fc9edc98][ [i:a0fc9edc98][b:a0fc9edc98]Dodano[/b:a0fc9edc98]: Wto Gru 23, 2008 9:25 pm[/i:a0fc9edc98] ][/size:a0fc9edc98]
Dodam, że mam 17 lat, z tańcem mam dużo do czynienia, mam nadzięję, że załapię się :)) Naprawdę bardzo mi zależy...:)))
Cześć dziewczyny :) Widzę że mamy ten sam problem - kilka dni temu zobaczyłam że rusza nowa grupa - ale jest okres świąteczny więc studio nie czynne. Dziś patrzę a informacja o nowych zajęciach z baletu już zniknęła... może wiecie czy to dla tego że już się za dużo osób zgłosiło? A moża za mało i wtedy na pewno możemy coś na to poradzić :)
Tash mówisz, że wpisali Cię na rezerwową, i co dalej brak wiadomości?
Pozdrawiam, i mam nadzieje że spotkamy się (jakimś cudem na sali) :)
Tash mówisz, że wpisali Cię na rezerwową, i co dalej brak wiadomości?
Pozdrawiam, i mam nadzieje że spotkamy się (jakimś cudem na sali) :)
no właśnie, grupa zniknęła!
zresztą, na stronie miała być w środy i piątki z p. Gaworczykiem, a w planie jest w środy i soboty z eee... nie pamiętam.
nadal brak wiadomosci, ale napisałam maila. najwyżej zadzwonię po tej przerwie świątecznej. albo się pofatyguję, bo to niedaleko mojej uczelni, a i tak będę szła kupić baletki :-)
też mam nadzieję, że się zobaczymy!
zresztą, na stronie miała być w środy i piątki z p. Gaworczykiem, a w planie jest w środy i soboty z eee... nie pamiętam.
nadal brak wiadomosci, ale napisałam maila. najwyżej zadzwonię po tej przerwie świątecznej. albo się pofatyguję, bo to niedaleko mojej uczelni, a i tak będę szła kupić baletki :-)
też mam nadzieję, że się zobaczymy!
-
Agnieszka S.
dostałam smsa z infem o tej grupie w śr. i sob. u p.ziętkiewicz, napisane było, ze zajecia ruszaja od 5 stycznia no i w sumie uznałam że to pewne, wiec nie bylam w szkole - pójdę w środę po nowym roku i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni. Chociaz w sumie wolałabym zamiast soboty drugie zajecia miec jakos tez w tygodniu, no ale zobaczymy...
Jeśli chodzi o numer tel. to dzwonilam do studia tańca - na ich stronie jest komorka i stacjonarny. http://www.taniecstudio.pl/
Jeśli chodzi o numer tel. to dzwonilam do studia tańca - na ich stronie jest komorka i stacjonarny. http://www.taniecstudio.pl/