Wzrost Baletowy....
Nie martw się ;*
Wcześniej pisałaś, że masz 11 lat i 162cm wzrostu. Ja chyba w twoim wieku byłam wyższa :roll:
Ja teraz mam 13 lat i mam 168cm. I jak na złość, każdy mi mówi, że będę wysoka, że powinnam grać w kosza alb być modelką ... A mnie takie komentarze tylko dołują :sad:
Ale jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że powyżej 175 cm nie urosnę...
Wcześniej pisałaś, że masz 11 lat i 162cm wzrostu. Ja chyba w twoim wieku byłam wyższa :roll:
Ja teraz mam 13 lat i mam 168cm. I jak na złość, każdy mi mówi, że będę wysoka, że powinnam grać w kosza alb być modelką ... A mnie takie komentarze tylko dołują :sad:
Ale jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że powyżej 175 cm nie urosnę...
-
Agnieszka:)
-
Śnieżka_19
Ja mam 179cm (o ile nie więcej bo mierzyłam się chyba trzy lata temu) :( Co prawda baletnicą nie jestem, tańczę tylko jazz, ale nie powiem żeby mi mój wzrost pomagał. W dodatku mam długie nogi i wszyscy narzekają bo jak tańczę to zajmuję całą salę i wszystkich w okół kopię. A jak tańczymy w grupie to ciężko mi trzymać ustawienia bo robię za duże kroki. W dodatku mam spore problemy z kręgosłupem.
A wcześniej musiałam rzucić taniec towarzyski bo przerosłam partnera i drugiego już nie znalazłam ;/
Także taki wzrost to dla potencjalnej tancerki to przekleństwo.
No ale nie takie wysokie w sumie robiły karierę (tak mi się przynajmniej wydaje ;p)
A wcześniej musiałam rzucić taniec towarzyski bo przerosłam partnera i drugiego już nie znalazłam ;/
Także taki wzrost to dla potencjalnej tancerki to przekleństwo.
No ale nie takie wysokie w sumie robiły karierę (tak mi się przynajmniej wydaje ;p)