KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Julia

Pozdrowienia

Post autor: Julia »

Witam,
Przesylam gorace pozdrowienia z Nowego Yorku :-) Mam nadzieje, ze oboz wakacyjny nad morzem bedzie bardzo fajny. U mnie tez jest fajowo. Buziaki :-)
coppelia

Post autor: coppelia »

Życzę miłego pobytu i niezapomnianych wrażeń :wink: Pozdrawiam serdecznie
Coppelia
coppelia

AAA... już po jutrze obóz =) super... bardzo się cieszę !!
Natalia4;)

Post autor: Natalia4;) »

No to dziewczyny są już zapewne na obozie :wink: Życzę miłego pobytu i czekamy na relacje po powrocie :wink:
PS Może kieeedyś się z Wami wybiorę :wink: chciałabym :)
coppelia

A więc... powiem że ten obóz jest niezapomniany... było cudownie . atmosfera i wogóle, super ośrodek, występy, basen, sala, dyskoteki, towarzystwo, kic-kic, guliwer (wtajemniczeni wiedzą) i ostatni przepłakany dzień i wszystko dzięki naszej ukochanej kadrze i MADZI ... dziękuje za wszystko .... bzzzzz... :D
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Tak, było na prawdę super! Tak jak już Coppelia napisała zajęcia, sala, dyskoteki, wycieczki i wszystko było bardzo fajne. Jedynie pogoda trochę nie dopisała, ale dałyśmy radę :D Nawet przepłakany dzień miał swój urok... był nam potrzebny... Pozdrawiam wszystkich uczestników obozu, kadrę i Madzię:* buziaki:*
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Obóz był super... Było dużo zajęć z modernu, no i nasze układy były bardzo ciekawe. Na klasyce tez się dużo nauczyłam. Fajnie tez bylo na basenie i tenisie. A kelnerzy..., nie zapomne ich nigdy. No i jak moge zapomnieć o wyrośniętym. :D
kleo

Post autor: kleo »

Mi tez bardzo sie podobalo i dziekuje cetrum za kolezenska pomoc i wszystkim,wszystkim koffam was !!
Natalia4;)

Post autor: Natalia4;) »

To fajnie miałyście :wink: wrzucicie jakieś fotki? :)
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

ankaa_baletnica ma foty ale jest na wyjeździe i wraca 2.08
Czasami powiem że totalnie nam odbijało, zgrałyśmy się, spędziłyśmy cudowne dwa tygodnie, dziękujemy MADZI!! jesteś cudowna
ODPOWIEDZ