Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Witam,
Przesylam gorace pozdrowienia z Nowego Yorku :-) Mam nadzieje, ze oboz wakacyjny nad morzem bedzie bardzo fajny. U mnie tez jest fajowo. Buziaki :-)
No to dziewczyny są już zapewne na obozie :wink: Życzę miłego pobytu i czekamy na relacje po powrocie :wink:
PS Może kieeedyś się z Wami wybiorę :wink: chciałabym :)
A więc... powiem że ten obóz jest niezapomniany... było cudownie . atmosfera i wogóle, super ośrodek, występy, basen, sala, dyskoteki, towarzystwo, kic-kic, guliwer (wtajemniczeni wiedzą) i ostatni przepłakany dzień i wszystko dzięki naszej ukochanej kadrze i MADZI ... dziękuje za wszystko .... bzzzzz... :D
Tak, było na prawdę super! Tak jak już Coppelia napisała zajęcia, sala, dyskoteki, wycieczki i wszystko było bardzo fajne. Jedynie pogoda trochę nie dopisała, ale dałyśmy radę :D Nawet przepłakany dzień miał swój urok... był nam potrzebny... Pozdrawiam wszystkich uczestników obozu, kadrę i Madzię:* buziaki:*
Obóz był super... Było dużo zajęć z modernu, no i nasze układy były bardzo ciekawe. Na klasyce tez się dużo nauczyłam. Fajnie tez bylo na basenie i tenisie. A kelnerzy..., nie zapomne ich nigdy. No i jak moge zapomnieć o wyrośniętym. :D
ankaa_baletnica ma foty ale jest na wyjeździe i wraca 2.08
Czasami powiem że totalnie nam odbijało, zgrałyśmy się, spędziłyśmy cudowne dwa tygodnie, dziękujemy MADZI!! jesteś cudowna