PAS DE CHAT

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

A wiecie, że w pas de chat teraz bedzie capezio?! mają nie długo uaktualnic strone!
Gość

Post autor: Gość »

W sensie, że ogólnie produkty czy pointy (bo już wcześniej, jeżeli się nie mylę, były sneakers'y)...

[size=9:23522ee4f8]BTW ostatnio w Pas De Chat dowiedziałam się, że chodzę do DZIENNEJ szkoły baletowej :wink: ...[/size:23522ee4f8]

EDIT:
[size=9:23522ee4f8]Przy płaceniu powiedziałam, że jestem ze szkoły (szkoła ma zniżkę). Wtedy padło pytanie: "dziennej, czy wieczorowej?" (moja mina: bezcenna) - jak mniemam z wieczorową chodziło o uczestników studia :wink:...[/size:23522ee4f8]
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:87a419eaad="Gość"]W sensie, że ogólnie produkty czy pointy (bo już wcześniej, jeżeli się nie mylę, były sneakers'y)...

[size=9:87a419eaad]BTW ostatnio w Pas De Chat dowiedziałam się, że chodzę do DZIENNEJ szkoły baletowej :wink: ...[/size:87a419eaad][/quote:87a419eaad]
No właśnie, będą tylko pointy Capezio?

Gościu, jak to do szkoły dziennej? :lol:
Hihi, trzeba miec wyobraźnię ^^
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

nie wiem, chyba wszystko... :roll: ale fajnie, ze nareszcie bedzie cos w polsce nie tylko z sanshy i grishko... :D

oto co mi napisali
"niestety nie mamy juz w naszej ofercie tych modeli, nasza strona internetowa będzie niedługo uaktualniona. Zapraszam na stronę internetową firmy Capezio -www.capeziodance.com, gdzie znajdzie Pani wiele ciekwaych wzorów i modeli strojów i butów do tańca."
terka:)

Post autor: terka:) »

zadzwoniłam do nich ostatnio i pytam się o body... odpowiedź brzmiała: "nie ma", zapytałam o inny model, odpowiedź była taka sama - "nie ma", zapytałam o trzeci artykuł: "nie ma"..... nasunęła się myśl [ o co kaman?? :? ] i wspaniałomyślnie zakończyłam rozmowę zamiast pytać o inne rzeczy, no bo ..~głupio mi było~ usłyszeć znowu tą samą odpowiedź :x
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Moze likwiduja sklep, bo nie sadze zeby przez modernizacje strony i wprowadzanie nowych artukulow nagle wszystko zostalo wycofane. Chyba ze chca zmienic caly asortyment i resztki ktore im zostaly odeslali do producentow.
Maron

Post autor: Maron »

[quote:6ffed2a52e=".:Agga:."]Chyba ze chca zmienic caly asortyment i resztki ktore im zostaly odeslali do producentow.[/quote:6ffed2a52e]
mogliby zrobić przecenę... :twisted:
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

[quote:58fd4163ec="Princess Maron"][quote:58fd4163ec=".:Agga:."]Chyba ze chca zmienic caly asortyment i resztki ktore im zostaly odeslali do producentow.[/quote:58fd4163ec]
mogliby zrobić przecenę... :twisted:[/quote:58fd4163ec]

Przydaloby sie, zrobilabym zaopatrzenie na dluzszy okers czasu. Powinni powiadomic co sie dzieje bo bedzie szkoda jesli stracimy ten sklep i zaopatrzenie w sanshe bo rzeczy (baletki) maja dobre.
terka:)

Post autor: terka:) »

ejj, ja chciałam sobie baletki z sanshy kupić :? i co teraz? gdzie mogę kupić coś z tej firmy w polsce? :?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Tylko w Pas de chat. Ale przeceiż jeszcze nigdzie nie jest napisane, że sklep kończy działalnośc... Nic nikt takiego nie powiedział... Po prostu krążą domysły :D
Zadzwoń do pas de chat i zapytaj się czy mają takie baletki jak chciałaś zamówic. Może akurat mają...
ODPOWIEDZ