PAS DE CHAT
-
drCoppelius
W sensie, że ogólnie produkty czy pointy (bo już wcześniej, jeżeli się nie mylę, były sneakers'y)...
[size=9:23522ee4f8]BTW ostatnio w Pas De Chat dowiedziałam się, że chodzę do DZIENNEJ szkoły baletowej :wink: ...[/size:23522ee4f8]
EDIT:
[size=9:23522ee4f8]Przy płaceniu powiedziałam, że jestem ze szkoły (szkoła ma zniżkę). Wtedy padło pytanie: "dziennej, czy wieczorowej?" (moja mina: bezcenna) - jak mniemam z wieczorową chodziło o uczestników studia :wink:...[/size:23522ee4f8]
[size=9:23522ee4f8]BTW ostatnio w Pas De Chat dowiedziałam się, że chodzę do DZIENNEJ szkoły baletowej :wink: ...[/size:23522ee4f8]
EDIT:
[size=9:23522ee4f8]Przy płaceniu powiedziałam, że jestem ze szkoły (szkoła ma zniżkę). Wtedy padło pytanie: "dziennej, czy wieczorowej?" (moja mina: bezcenna) - jak mniemam z wieczorową chodziło o uczestników studia :wink:...[/size:23522ee4f8]
[quote:87a419eaad="Gość"]W sensie, że ogólnie produkty czy pointy (bo już wcześniej, jeżeli się nie mylę, były sneakers'y)...
[size=9:87a419eaad]BTW ostatnio w Pas De Chat dowiedziałam się, że chodzę do DZIENNEJ szkoły baletowej :wink: ...[/size:87a419eaad][/quote:87a419eaad]
No właśnie, będą tylko pointy Capezio?
Gościu, jak to do szkoły dziennej? :lol:
Hihi, trzeba miec wyobraźnię ^^
[size=9:87a419eaad]BTW ostatnio w Pas De Chat dowiedziałam się, że chodzę do DZIENNEJ szkoły baletowej :wink: ...[/size:87a419eaad][/quote:87a419eaad]
No właśnie, będą tylko pointy Capezio?
Gościu, jak to do szkoły dziennej? :lol:
Hihi, trzeba miec wyobraźnię ^^
-
drCoppelius
nie wiem, chyba wszystko... :roll: ale fajnie, ze nareszcie bedzie cos w polsce nie tylko z sanshy i grishko... :D
oto co mi napisali
"niestety nie mamy juz w naszej ofercie tych modeli, nasza strona internetowa będzie niedługo uaktualniona. Zapraszam na stronę internetową firmy Capezio -www.capeziodance.com, gdzie znajdzie Pani wiele ciekwaych wzorów i modeli strojów i butów do tańca."
oto co mi napisali
"niestety nie mamy juz w naszej ofercie tych modeli, nasza strona internetowa będzie niedługo uaktualniona. Zapraszam na stronę internetową firmy Capezio -www.capeziodance.com, gdzie znajdzie Pani wiele ciekwaych wzorów i modeli strojów i butów do tańca."
zadzwoniłam do nich ostatnio i pytam się o body... odpowiedź brzmiała: "nie ma", zapytałam o inny model, odpowiedź była taka sama - "nie ma", zapytałam o trzeci artykuł: "nie ma"..... nasunęła się myśl [ o co kaman?? :? ] i wspaniałomyślnie zakończyłam rozmowę zamiast pytać o inne rzeczy, no bo ..~głupio mi było~ usłyszeć znowu tą samą odpowiedź :x
[quote:58fd4163ec="Princess Maron"][quote:58fd4163ec=".:Agga:."]Chyba ze chca zmienic caly asortyment i resztki ktore im zostaly odeslali do producentow.[/quote:58fd4163ec]
mogliby zrobić przecenę... :twisted:[/quote:58fd4163ec]
Przydaloby sie, zrobilabym zaopatrzenie na dluzszy okers czasu. Powinni powiadomic co sie dzieje bo bedzie szkoda jesli stracimy ten sklep i zaopatrzenie w sanshe bo rzeczy (baletki) maja dobre.
mogliby zrobić przecenę... :twisted:[/quote:58fd4163ec]
Przydaloby sie, zrobilabym zaopatrzenie na dluzszy okers czasu. Powinni powiadomic co sie dzieje bo bedzie szkoda jesli stracimy ten sklep i zaopatrzenie w sanshe bo rzeczy (baletki) maja dobre.
-
aankaa_baletnica=)