Jakie mam podbicie ?

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

no, drCoppeluis ma racje. Po co taki topic jak sie nei mówi szczerze...
Ja mam takie podbicie jak just_me, albo gorsze... Tylko moje w poincie wygląda gorzej... :cry:
just_me

Post autor: just_me »

No cóż, zdaję sobie sprawę, że to co twierdzicie, jest prawdą. No ale nie mam zamiaru się załamywać z tego powodu, tak jak chyba nikt nie powinien, bo skoro taniec sprawia mi przyjemność, to mało mnie obchodzi podbicie.
[size=9:698763ec15]Przepraszam za offtopick.[/size:698763ec15]
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

to chyba nie byl offtopick.
wydaje mi sie ze posrod bzdurnego "pieknego podbicia" mozna doszukac sie wspanialomyslnych rad i prawdziwym odpowiedzi :)
staram sie pisac to co mysle :D
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

no ale nie chodzi o to żeby ktoś się załamywał, tylko że po co zamieszczać zdjęcie swojego podbicia na forum, jeśli oczekujecie tylko pozytywnych opini? :roll: coś tu chyba jest nie tak?!
sfra

Post autor: sfra »

Najwazniejsze jets by pracować, pracowac i jeszcze raz pracować !
just_me

Post autor: just_me »

Nie wiem, jak reszta, ale ja wcale nie oczekiwałam tylko pozytywnych opinii, jeżeli jakichkolwiek. W ogóle, dzięki, że poświęciliście choć chwilę, by te zdjęcia zobaczyć i by się wypowiedzieć. A pracować będę teraz dwa razy więcej, chociaż może pozostały mi tylko "implanty".
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

no ja tez mysle ze skoro osoba decyduje sie wstawic zdjecie swojego podbicia to jest przygotowana na wszystko.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Może powinnyśmy się w taką opaske powiekszającą podbicie zaopatrzyc... :D
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

O podbiciu sie nie wpowiem bo zabardzo sie na tym nie znam i nie chce namieszac ale Twoje palce wygladaja dziewnie.. Tak jakbys mogla je bardziej obciagnac ale z jakis powodow nie mogla lub nie starala sie tego zrobic.
just_me gdzie tanczysz (prywatna szkola, panstwowa czy jakies zajecia)?
nutriaa

Post autor: nutriaa »

Mam do was standardowe pytanie: Co z moim podbicie? Bo w sumie wiem, że jakieś super to ono nie jest, ale czy chociaż większe niż bardzo małe?? :wink:
A oto i moje "piękne" fotki: [url=http://img176.imageshack.us/img176/5903/15cv1.jpg]1[/url] i [url=http://img253.imageshack.us/img253/9421/20rd.jpg]2[/url]
ODPOWIEDZ