Sprzedam / oddam kostium
-
Lady_Gold_Moth
Sprzedam kostium So Danca, czarny, z długimi rękawami z półprzezroczystej siateczki i owalnym wycięciem na plecach. Półprzezroczysty materiał jest również na ramionach i górnej części pleców, poza tym kostium uszyty z elastycznej bawełny, lekki półmat. Bardzo dobra jakosc, prawie nowy - założony kilka razy, stan idealny. Rozmiar S (36) - ja noszę 34/36 i mam 166 cm wzrostu i był w sam raz.
Kostium kupiony w sklepie internetowym za 179 złotych - odsprzedam za 70.
Kostium kupiony w sklepie internetowym za 179 złotych - odsprzedam za 70.
Kupię niedrogo wiązaną spódniczkę/ tunikę na balet, najchętniej w kolorze czarnym. Rozmiar s/m.
kontakt na pw lub sisha945@vp.pl
[color=olive:7fbcdd838d]Nie ten wątek! Tu sprzedajemy rzeczy, do kupowania jest oddzielny wątek.
Taką spódniczkę można kupić za 30 zł w sklepie baletowym jeśli masz do niego dostęp.
Olimpia [/color:7fbcdd838d]
kontakt na pw lub sisha945@vp.pl
[color=olive:7fbcdd838d]Nie ten wątek! Tu sprzedajemy rzeczy, do kupowania jest oddzielny wątek.
Taką spódniczkę można kupić za 30 zł w sklepie baletowym jeśli masz do niego dostęp.
Olimpia [/color:7fbcdd838d]
witam, sprzedam dwa kostiumy baletowe na wyższe osoby ( mam 164cm i są lekko za duże :c)
1. czarny, dół zrobiony z delikatnej siateczki, góra(rękawki i biust)z materiału, krótki rękawek, w biuście delikatny ściągacz, oczywiście bez zapięcia, ładny dekolt z przodu i z tyłu. rozmiar z metki M. Niestety nie wiem jaka to firma. Cena - 35zł z wysyłką
1. mocno różowy, rozmiar z metki M, firma: Dance American Apparel, mocne wycięcie z tyłu, krótki rękawek, bez zapięcia. Cena: 35zł z wysyłką
Zainteresowanych zdjęciami zapraszam na priv, lub katarzyna_drzewinska@o2.pl :)
1. czarny, dół zrobiony z delikatnej siateczki, góra(rękawki i biust)z materiału, krótki rękawek, w biuście delikatny ściągacz, oczywiście bez zapięcia, ładny dekolt z przodu i z tyłu. rozmiar z metki M. Niestety nie wiem jaka to firma. Cena - 35zł z wysyłką
1. mocno różowy, rozmiar z metki M, firma: Dance American Apparel, mocne wycięcie z tyłu, krótki rękawek, bez zapięcia. Cena: 35zł z wysyłką
Zainteresowanych zdjęciami zapraszam na priv, lub katarzyna_drzewinska@o2.pl :)
-
śnieżka_balerina
-
śnieżka_balerina