XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
maaartaaa

Post autor: maaartaaa »

witam :)

ja tez jade w tym roku i tez sama i tez mam stresa :P
bede spala na sali wspolnej :)
staace, stokrotka, meja911 i aaniuchnaa nie sprawdzalam jeszcze polaczen ale przypuszczam ze jak sie postaramy to moglybysmy wszystkie wyladawac w jednym pociagu predzej czy pozniej :) ja jestem z olsztyna. ktos jedzie moze z warminsko-mazurskiego?
ja bardzo bardzo chetnie bym sie z kims zgadala co do podrozy bo troche sie boje jechac sama.. to jednak jest pare dobrych godzin pociagiem.

a ktos sie moze orientuje o ktorej sie zaczna te pokazowe treningi 29? i czy my juz z 29 na 30 mamy zapewniony nocleg?
Iris

Post autor: Iris »

Jak myśłicie, czy pasowałoby już zacząć po trochu przygotowywać się do tych zajęć? tj. rozciąganie,kondycja itp.? ;)
Joanna

Post autor: Joanna »

[b:bda13dbcf8]Iris[/b:bda13dbcf8], na pewno nie zaszkodzi - zwlaszcza kondycja, tej nigdy za malo, zwlaszcza przy takiej ilosci zajec i technik.
meja911

Post autor: meja911 »

ja tez powinnam, ale rozciaganie to moj koszmar :/
aaniuchnaa

Post autor: aaniuchnaa »

Ojjj, ja tez jestem jak taki kijek :] wstyd! :P

No ja mam nadzieje ze sie spotkamy w pociagu.. Boje sie, ze nie wysiade tam gdzie trzeba i dopiero bedzie... oolaboga :P W ogole o ktorej mniej wiecej mamy tam byc? Ktos juz wie cos wiecej? Jestem z drugiego konca polski, pociagiem bede jechac jakies 8-9 godzin.. Takze musze sobie zaplanowac co i jak :D ehh :p
cynamonek

Post autor: cynamonek »

jesli ktoś chce to mogę odebrać z poiągu / dworca w Bytomiu jak ktoś boi się że nie trafi ( oczywiscie jesli mi jakiejś roboty z teatru nie dadzą...) :)
maaartaaa

Post autor: maaartaaa »

no wlasnie ja tez jestem ciekawa o ktorej tam mamy byc... :/ i prosze czy ktos moze napisac mi czy my juz z 29 na 30 mamy noceg zapewniony ;p
a ktos moze bedzie jechal z warszawy? albo bedzie mial tam przesiadke? bo ja nadal szukam towarzysza podrozy :P wyczytalam tam wczesniej ze kto jest z malborka juz nie pamietam kto. ale z tego co sprawdzalam polaczenia to moglybysmy juz od iławy jechac razem :)

a co do kondychy to tez juz o tym myslalam bo rzeczywiscie moze byc ciezko. bylam w tym roku na trzydniowych warsztatach w kaliszu... i te trzy dni byly rzeczywiscie baaardzo intensywne. a takie dwa tygodnie hmm :P a wlasnie wy jedziecie na cale dwa tygodnie czy na tydzien?
::ja::

Post autor: ::ja:: »

a ja mam jeszcze pytanko: ile trwaja takie zajecia na tych warsztatach? bo jest ich piec ale po godzinie dwoch poltora??
Nemo

Post autor: Nemo »

Nocleg z 29 na 30 jest.
Zajęcia trwają 1,5 h
ja jadę na dwa tygodnie ( potem jeszcze dwa tyg. obozu tanecznego po jednym dniu przerwy :) )
meja911

Post autor: meja911 »

kurcze, napiszcie do mnie na gadu czy cos, jak bedziecie tam jechac i skad, bo ja zaczynam wariowac, bo nie wiem czy mam rodzicow ciagnac przez pol kraju czy z wami sie jakos dogadac, PISZCIE ;)
ODPOWIEDZ