sprzedam/oddam pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
Nikya

Post autor: Nikya »

Oferta nieaktualna
Nikya

POLECAM!!!
Katia

Post autor: Katia »

Coś mi tu śmierdzi... Skąd ty niby masz te pointy?
Nikya

Pointy sprzedane
Katia

Nie muszę, ale chcę. W każdym bądź razie nadal czekam na zdjęcia, nie gniewaj się moim atakiem, po prostu parę razy mnie oszukano ;)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

tutaj na forum????
Katia

Tutaj raz, chciałam kupić pointy od takiej dziewczyny (chyba to były grishko elite) i już wszystko było umówione, cena 60 zł (chciałam te pointy podarować przyjaciółce na urodziny, bo ona kiedyś tańczyła, a były w bardzo dobrym stanie) a tu nagle, że ona mi tych puent nie sprzeda, bo nie może (no mogła sie rozmyślić, to zrozumiałe... ale miała na to 3 tygodnie czasu, a nie od razu przed zrobieniem przelewu ;/). Co najlepsze, była świeżym użytkownikiem na forum, tak więc... Wybaczcie poniekąd moją niepohamowaną ostrożność.

Raz na allegro też sie dałam nieźle zrobić, zamówiłam sobie sztalugi, przelałam 100 zł i co? - do dziś ich nie otrzymałam. xd

Ale cóż, wybaczcie mój offtop, po prostu nie chce sie znowu dać złapać, a pointy mi są teraz bardzo potrzebne i chciałabym być pewna, że je dostanę na pewno. :)
Katia

[b79]Nikya[/b79], i gdzie te zdjęcia które miałaś mi na maila wysłać? Czekam i czekam...
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Sprzedam NOWE (jedynie przymierzane) pointy BLOCH SERENADE w rozmiarze 5 C (około 38 / 39 , szerokość średnia - na normalną stopę), łososiowe, lekkie, bardzo wygodne. Niestety okazało się, że nie pasują na moją stopę. Cena 135 zł.
Więcej informacji na PW lub bayadere@o2.pl
Nikya

Proszę wszystkie osoby chętne o podanie mi swoich emaili jak najszybciej w celu przysłania zdjęć point.
ODPOWIEDZ