sprzedam/oddam pointy
Tutaj raz, chciałam kupić pointy od takiej dziewczyny (chyba to były grishko elite) i już wszystko było umówione, cena 60 zł (chciałam te pointy podarować przyjaciółce na urodziny, bo ona kiedyś tańczyła, a były w bardzo dobrym stanie) a tu nagle, że ona mi tych puent nie sprzeda, bo nie może (no mogła sie rozmyślić, to zrozumiałe... ale miała na to 3 tygodnie czasu, a nie od razu przed zrobieniem przelewu ;/). Co najlepsze, była świeżym użytkownikiem na forum, tak więc... Wybaczcie poniekąd moją niepohamowaną ostrożność.
Raz na allegro też sie dałam nieźle zrobić, zamówiłam sobie sztalugi, przelałam 100 zł i co? - do dziś ich nie otrzymałam. xd
Ale cóż, wybaczcie mój offtop, po prostu nie chce sie znowu dać złapać, a pointy mi są teraz bardzo potrzebne i chciałabym być pewna, że je dostanę na pewno.
Raz na allegro też sie dałam nieźle zrobić, zamówiłam sobie sztalugi, przelałam 100 zł i co? - do dziś ich nie otrzymałam. xd
Ale cóż, wybaczcie mój offtop, po prostu nie chce sie znowu dać złapać, a pointy mi są teraz bardzo potrzebne i chciałabym być pewna, że je dostanę na pewno.