Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Migotka

Post autor: Migotka »

Warsztaty odbywaja sie w wakacje i w ferie zimowe, teraz sa normalne zajecia, koszt to 180 pln za 10 zajec, ale nie wiem czy teraz sa jeszcze miejsca.
larme

Post autor: larme »

a czy w roku szkolnym też się odbywają
JolaT

Post autor: JolaT »

hey,

Dotarłam do tego forum niedawno i mam pare pytan a mianowicie gdzie <korzystając z waszego doświadczenia) polecałybyście mi się zapisać. Interesuje mnie oczywiście balet =)

Obecnie chodzę do grupy tanecznej i chcę się podszkolić w wyskokach i obrotach<bo te wychodzą mi faktycznie bardzo pokracznie>. Jestem zdeterminowana!! :)

Mam 19 lat i zaczęłam studia. Czas to późny na wszelkie zapisy bo listopad ale może z waszą pomocą uda mi się zrealizować swoją pasję.
Chcę się rozwijać dlatego zamierzam zmierzyć się z baletem, który wg mnie jest najbardziej wyrafinowanym i trudnym rodzajem tańca! Od dziecka lubiłam stawiać sobie przysłowiowe "poprzeczki" jednak teraz ta jest mi szczególnie bliska bo robie to co lubie! i chce to robić jak najlepiej będę umiała.

To byłoby na tyle, bardzo liczę na wasze posty.

JOla;)pozdrawiam
Tranquility

Post autor: Tranquility »

zadzwoń do studia na Moliera i zapytaj o miejsca w grupach początkujących, może jeszcze coś wolnego będzie.
Migotka

Post autor: Migotka »

Polecam grupę początkującą u pani Zajdler, co prawda działa już od października, ale warto spróbować, bo pedagog naprawde super (ja chodzę do średniozaawansowanej i chwalę sobie), warto również spróbować zajęć u pani Zientkiewicz- również bardzo dobra i bardzo dokładna.
Z tego co słyszałam rusza również nowa grupa u p. Michałowskiej od stycznia, początkująca właśnie.
Zetka86

Post autor: Zetka86 »

słuchajcie mam bardzo pilną sprawę!
poszukuje zajęć dla dorosłych gdzieś na mokotowie bo moja szefowa kiedyś tańczyła i teraz znowu chciałaby tańczyć z tym że tak dla samej przyjemności tańca :smile: .
będę wdzięczna za każdą pomoc.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

http://www.akademia-tanca.com.pl/
Charlotte

Post autor: Charlotte »

[quote:5d78077663="Migotka"]Polecam grupę początkującą u pani Zajdler, co prawda działa już od października, ale warto spróbować, bo pedagog naprawde super (ja chodzę do średniozaawansowanej i chwalę sobie), warto również spróbować zajęć u pani Zientkiewicz- również bardzo dobra i bardzo dokładna.
Z tego co słyszałam rusza również nowa grupa u p. Michałowskiej od stycznia, początkująca właśnie.[/quote:5d78077663]

mam nadzieje żę załapie się do tej pani Zajdler :) Bo nawet czas by mi pasował! W poniedziałek dzwonie :D trzymajcie kciuki :twisted:
Zetka86

Post autor: Zetka86 »

[quote:b778a5970c="Ayaka"]http://www.akademia-tanca.com.pl/[/quote:b778a5970c]

tam są rozpisane tylko zajęcia baletowe dla dzieci.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote:145d412b86="Zetka86"][quote:145d412b86="Ayaka"]http://www.akademia-tanca.com.pl/[/quote:145d412b86]

tam są rozpisane tylko zajęcia baletowe dla dzieci.[/quote:145d412b86]

Nie pisałaś że chodzi kontretnie o balet.
Balet to kiedyś był w "Isadorze" ale zamało chętnch było pewnie i zlikwidowali.
Możesz dowiedzieć się w DK Łowicka tam też w ubiegłym roku prowadziła zajęcia p. Głowacka ale czy są w tym roku to nie wiem. Ewentualnie zostaje szkoła tańca Tancerze na Marszałkowskiej 3/5 (często ogłasza się na tym forum że organizuje zajęcia z klasyki) i Egurrola na Żwirki i Wigury (nie znam nr).
ODPOWIEDZ