pomoc: różne pytania
-
Sagittaire
[quote:e79330cfed="Agnieszka P."]tak? zgadzacie sie , ze to jest najlepszy antywirus (tak z ciekwawosci pytam)? a co na to informatyk?[/quote:e79330cfed]
ja sie tam nie znam na antywirusach :D mam eset nod32 czy cos takiego :D i strasznie zawirusowany komputer, ale to juz od dawna :razz:
ale mam troche inne pytanie, mianowicie po co sa te znaczki internetu przy kazdym poście w dolnym , prawym rogu? Tak mnie to jakos zastanawia :roll: :D
<mam nadzieje ze wiecie o co chodzi>
ja sie tam nie znam na antywirusach :D mam eset nod32 czy cos takiego :D i strasznie zawirusowany komputer, ale to juz od dawna :razz:
ale mam troche inne pytanie, mianowicie po co sa te znaczki internetu przy kazdym poście w dolnym , prawym rogu? Tak mnie to jakos zastanawia :roll: :D
<mam nadzieje ze wiecie o co chodzi>
-
calawtrawie
Forum jest wolne od wirusów trojanów i innych choler na pewno (przynajmniej na razie ;) ) Więc albo antywirus był nadgorliwy albo informował o czym innym ;)
A informacja dotycząca systemu operacyjnego i przeglądarki jakiej używa użytkownik nie służy niczemu poza uciesze zainteresowanej gawiedzi - czyli np. mnie ;)
Torin
A informacja dotycząca systemu operacyjnego i przeglądarki jakiej używa użytkownik nie służy niczemu poza uciesze zainteresowanej gawiedzi - czyli np. mnie ;)
Torin
-
Chiaranzana
a ja nie mogę zmienić zdjęcia profilowego:( wchodzę w zmien swój profil, klikam wybierz zdj, i w momencie kiedy pojawia mi sie okno z dokumentami zawiesza mi sie internet ( nie moge ani wybrac zadnego pliku, ani zamknąc okna, musze wylaczyc int.) Probowalam kilkakrotnie i za kazdym to samo. Nie wiem, moze to wina mojego komputera? (chociaz na innych stronach, poczcie itp mi sie tak nie robi)