pomoc: różne pytania

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
Blanche

Post autor: Blanche »

Gdy zalogowałam się na forum i kliknęłam w "Zobacz posty nieprzeczytane", antywirus poinformował mnie, że na tej stronie jest trojan (mam Kaspersky'ego, a to ponoć najlepszy antywirus). Nie wiem, czy tylko ja miałam ten problem, ale uznałam, że nie zaszkodzi, jeżeli dam znać adminom.
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

tak? zgadzacie sie , ze to jest najlepszy antywirus (tak z ciekwawosci pytam)? a co na to informatyk?
sisha945

Post autor: sisha945 »

[quote:e79330cfed="Agnieszka P."]tak? zgadzacie sie , ze to jest najlepszy antywirus (tak z ciekwawosci pytam)? a co na to informatyk?[/quote:e79330cfed]
ja sie tam nie znam na antywirusach :D mam eset nod32 czy cos takiego :D i strasznie zawirusowany komputer, ale to juz od dawna :razz:
ale mam troche inne pytanie, mianowicie po co sa te znaczki internetu przy kazdym poście w dolnym , prawym rogu? Tak mnie to jakos zastanawia :roll: :D
<mam nadzieje ze wiecie o co chodzi>
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

to CHYBA tylko informacja kto jakiej przeglądarki internetowej używa..:)
sisha945

tak, wiem. ale czy to ma jakiś cel tak sie zastanawiam :D
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

pewnie nie :D
Torin

Post autor: Torin »

Forum jest wolne od wirusów trojanów i innych choler na pewno (przynajmniej na razie ;) ) Więc albo antywirus był nadgorliwy albo informował o czym innym ;)
A informacja dotycząca systemu operacyjnego i przeglądarki jakiej używa użytkownik nie służy niczemu poza uciesze zainteresowanej gawiedzi - czyli np. mnie ;)

Torin
Chiaranzana

Post autor: Chiaranzana »

Dalczego jak wchodze na forum to skacze mi ciagle klips ktory sluzy do przesuniecia strony w dol. NA dole tez pojawia sie ten klips i ciagle miga. A pojawilo sie to od momentu kidy te sniezynki spadaja na forum. Jak jestem na innym forum tego objawu nie mam. :shock:
sisha945

a ja nie mogę zmienić zdjęcia profilowego:( wchodzę w zmien swój profil, klikam wybierz zdj, i w momencie kiedy pojawia mi sie okno z dokumentami zawiesza mi sie internet ( nie moge ani wybrac zadnego pliku, ani zamknąc okna, musze wylaczyc int.) Probowalam kilkakrotnie i za kazdym to samo. Nie wiem, moze to wina mojego komputera? (chociaz na innych stronach, poczcie itp mi sie tak nie robi)
*Kitri*

Post autor: *Kitri* »

A jak można zamieścić obrazek przy profilu?
ODPOWIEDZ