Tak, tak, masz rację, nigdy wcześniej nie korzystałam z tej opcji wysyłania avatara z komputera, ale teraz po raz pierwszy link z zewnętrznego serwera (imageshack) nie chciał mi się załadować i avatar się nie wyświetlał, chociaż wczoraj próbowałam kilka razy.. dlatego pojawiła się konieczność skorzystania z tej drugiej opcji. Może jeszcze dziś spróbuję i może się uda. Pewnie dlatego wcześniej nie zwróciłam uwagi, że te avatary przesyłane na forum mogą mieć tylko tak mały rozmiar - ale teraz już widzę zasadniczą różnicę między jedną opcją i drugą, sama zawsze korzystałam z zewnętrznych linków ;)
Dopisane później: I po kłopocie, bardzo przepraszam Torina za zamieszanie i że się musiał jeszcze męczyć z jakimiś zmianami, link zewnętrzny tym razem został zaakceptowany, jak widać wczoraj to był tylko jakiś chwilowy kaprys albo mojego komputera, albo forum a ja od razu pomyślałam że coś jest nie tak;)
księga próśb i zażaleń
Ostatnio pojawiają sie osoby które..chcą nabić jak najwięcej postów..Jest to lekko określając denerwujące, głównie dlatego,że chce się odnaleźć jakis post,który jest z tylu i z przodu zawalony takimi różnymi bezsensownymi postami. Czy można by było takim osobom,które nabijają sobie licznik wstawić limit dzienny??
Pozdrawiam -Kasiek.:)
Pozdrawiam -Kasiek.:)
nie mamy czegos takiego jak limit dzienny, ale zwróce na to uwage i poprosze innych moderatorów o to samo. Własnie na tym polega problem że gdy moderujemy i usuwamy zbedne w naszej ocenie posty to dostajemy po "głowie" ze jest za dużu porządek, gdy tak sie nie dzieje - urzytkownicy tacy jak Ty mają problem z odnajdywanie wartosciowych informacji na forum :(