Czy się nadaję? Co muszę umieć?

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Shayrin

Czy się nadaję? Co muszę umieć?

Post autor: Shayrin »

Witam,
1. Przez prawie 3 lata ćwiczyłam gimnastykę artystyczną podczas której uczyłam się również tańca jazzowego jak i współczesnego. Niedawno porzuciłam gimnastykę i szlifuję już kolejny rok jazz i współczesny. Jestem szczupła, niska. Umiem płynnie mówić po angielsku. Właśnie skończyłam klasę 5 podstawówki i w przyszłym roku będę się przygotowywała do sprawdzianu szóstoklasisty jak i FCE z angielskiego. Umiem bardzo dużo jestem rozciągnięta. Czy się nadaję?

2. Chciałabym skończyć podstawówkę i w gimnazjum (OCZYWIŚCIE OD RAZU PO 6 KLASIE) dojść do szkoły baletowej byłabym wtedy w chyba 4 klasie OSB. Co muszę umieć by się do niej dostać? I czy w ogóle mam szanse by dojść do jakiejś klasy?

PS Planuję dojść do OSB im. Jarzynówny Sobczak był ktoś tam i ma jakies opinie?

Pozdrawiam
Katya

Post autor: Katya »

Nikt Cię nie oceni na odległość.
I najpewniejsze źródło informacji to sama szkoła. Zadzwoń, napisz, przejdź się osobiście, będziesz mieć informacje z pierwszej ręki.
ODPOWIEDZ