Kalendarz taneczny

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
jaromir

Post autor: jaromir »

Ja kupiłem ( ten Lozanski ) w empiku w galeri centrum w W-wie na Marszalkowskiej kilka dni temu ok 40 PLN , kupujac prezenty - jako prezent dla siebie. Czekam na 1 stycznia, aby go zawiesic.

Nie wiem czy jest najlepszy na swiecie - moze Weigelta lepszy, bardziej podoba mi sie ten zrobiony przez Gim Dance - ale ten był dostepny i lepszy niz inny, tez baletowy w empiku.
"lepszy" - podobał mi sie bardziej.
Alya

Post autor: Alya »

A ja ostatnio w Empiku w Galerii Krakowskiej znalazłam jeszcze jakiś jeden, inny ale niestety nie pamiętam kto jet autorem ;/ ale on także kosztował coś ok.40 zł, może uda mi się go jeszcze kupić to wtedy zeskanuję i opublikuję ;D był śliczny, z tego co pamiętam to na okładce było czarno-białe zdjęcie baletek.
margotczyk

Post autor: margotczyk »

Pod choinką znalazłam piękny kalendarz 2015 z dwunastoma reprodukcjami słynnej serii "Tancerek" Degasa:

http://www.fotoplastikon.com.pl/product_info.php?cPath=52_53&products_id=795
Torin

Post autor: Torin »

Poszukam go gdzieś po empikach i innych takich gdyż aqurat znalazło się idealne miejsce dla niego u mnie w mieszkaniu :)
/niezmiennie kot na avatarze twym przyprawia twarz ma o uśmiech :)/
ODPOWIEDZ