sprzedam/oddam pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
13monikaa

Post autor: 13monikaa »

Sprzedam pointy GRISHKO Fouette 4,5 XXXX M Stan bardzo dobry, wręcz idealny. Przeze mnie nakładane kilka razy, nawet dobrze nie rozrobione ( okazały się za małe ). Wyglądają jak nowe. Na czubkach antypoślizgowe nakładki. Bez troczków i gumek. Cena 80 zł + przesyłka. Zdjęcia dla zainteresowanych na priv. Zachęcam ;)

http://allegro.pl/show_item.php?item=4529799795
Spidi

Post autor: Spidi »

Sprzedam pointy Sansha Debutante 11M (ok 38-39 rozmiar buta). Uzywalam ich przez okolo tydzien na sali, jeden krotki wystep, pare razy cwiczylam w nich w domu. Przez podloge baletowa podeszwa zrobila sie troche czarna; nie sa zlamane, nie rozrabialam ich, nie wyginalam rekami/drzwiami, sa miekkie i fajne dla poczatkujacych. Cena 35 zl plus 6 zl wysylki listem poleconym.Zainteresowanych zapraszam na priv po fotki :)
balletlover

Post autor: balletlover »

Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem używanych, dosyć zniszczonych point firmy Grishko to proszę o kontakt na PW. Nadają się one bardziej do ozdoby niż ćwiczeń, ewentualnie do sesji zdjęciowej. Rozmiar: 6,5 XXX i 7 XX.
Mam do sprzedania także prawie nieużywane baletki w kolorze różowym firmy Swiga London, rozmiar 39 (na 39 są dosyć ścisłe szczerze mówiąc, wydaje mi się, że bardziej nadają się na 38,5 lub 38).
aven3

Post autor: aven3 »

Przyjmę pointy, rozmiar stopy 39. Chciałabym rozpocząć samodzielną przygodę z baletem, jeśli ktoś ma nawet zniszczone pointy i chciałby dać im drugie życie bardzo proszę o kontakt :)
renlo

bloch

Post autor: renlo »

Sprzedam nowe pointy bloch, rozmiar 6, 5 czyli ok 39-40 buta. Model synergy. Info na priv.
Celebrindal

Post autor: Celebrindal »

Sprzedam nowe pointy Sansha Recital 9W (240 mm). Założone parę razy, od kilkakrotnego przejścia po domu delikatnie przybrudzone. Trochę rozrobione. Z przyszytymi troczkami i gumkami (ale z zapasem - można odpruć i wydłużyć).
Dwie uwagi:
1) Jestem kretynką i po dopasowaniu wszystkiego przycięłam trochę gumki ściągające, dopiero po paru założeniach doszłam do wniosku, że jednak nie są dla mnie dobre - cóż, obcięte gumki zostały :?
2) Jedna pointa ma zabrudzenie na pięcie - z takim już je kupiłam.

Cena - 120 zł + przesyłka, ewentualnie do negocjacji :smile:
Zainteresowanych zapraszam na priv :smile:
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Hej!
Ponieważ zmieniłam pointy mam na sprzedaż mnóstwo używanych par, ale nadających się jeszcze w 100% do tańca (nie są złamane, zbyt miękkie, jedynie widać ślady użytkowania) + jedną parę nowych.
GAYNOR MINDEN, RUSSIAN POINTE, GRISHKO
1)[color=red86]SPRZEDANE[/color86]

2) Gaynor Minden 9M 4-221-22
-rozmiar 38, szerokość średnia, box 4 ze ściągaczem
-kolor pudrowy róż (calamined - nie błyszczący), doszyte 2 pary gumek + nitka (można odpruć)
-średnia twardość
80zł

3) [color=red86]SPRZEDANE [/color86]Gaynor Minden 9M 4-121-33

4)[color=red86] SPRZEDANE[/color86]

5) Russian Pointe Entrada E38 3 2 [color=red86]SPRZEDANE[/color86]

6) Gaynor Minden 9 N 4-221-22
-rozmiar 38, szerokość średnia (mimo, ze N to nie są wąskie), box 4 ze ściągaczem
-kolor pudrowy róż (calamined) + nitka (można odpruć)
-twardość średnia
-nie były długo używane
-mają czubki firmowo zabezpieczone zamszem
-jedna pointa ma lekkie nadprucie na boku (w niczym nie przeszkadza ani nie jest bardzo widoczne)
90zł

7) [color=red86]SPRZEDANE[/color86]

Zdjęcia na maila:-) lub pw, proszę pisać o który numerek przedmiotu chodzi:)
zuk.natalie@gmail.com
warszawa
feroMonik

Post autor: feroMonik »

Sprzedam pointy Sansha Ovation 3/4 rozmiar 7 X (37 szerokie)
Czyli na stopę 36 + wkładka (moim zdaniem).

Nietańczone, próbowane w domu, przygotowane do użytku, ale właścicielce w tym czasie urosła noga 8)
Wartość dodaną stanowią naklejone noski skórzane (18 zł), troki satynowe (9 zł), gumki (2 zł).

Gotowe do założenia. Cena tylko 100 zł. Wysyłka GRATIS

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/60e676b57c986a4c.html][imgb1]http://images67.fotosik.pl/367/60e676b57c986a4cmed.jpg[/imgb1][/URL]

[bb1]SPRZEDANE[/bb1]
lilith01

Sprzedam Gaynory nowe

Post autor: lilith01 »

Sprzedam kultowe:) pointy Gaynor Minden 7,5M/#3-121-22 Nowe
- rozmiar 37, może 38-
- M - medium - szerokość śródstopia standardowa
- box 3 - szerokość czubka stadardowa
- twardość extraflex (żółty woreczek, sprzedaję bez niego) - odpowiednik nowych puent lekko rozbitych
- bez wklejonego skórzanego czubka (ja doklejam zwykłe Grishko czubki skracając je odpowiednio).
Cena 300zł.

Zdjęcia na priv.
Dom

Post autor: Dom »

[b66]Spidi[/b66], [b66]Spidi[/b66], Hej, jestem zainteresowana kupnem point jeśli ogłoszenie jeszcze aktualne. w razie czego proszę o kontakt pod dom.oleksa@gmail.com
ODPOWIEDZ