[quote6d="Ali"]
Zginęłaś

Idris, a ja zaryzykowałem dzisiaj z „Obsesjami” i wślizgnąłem się na wejściówkę. Trafiłem na debiuty w „Adagio & Scherzo”. Pojawili się tam teraz Kitano, Walczak i Banka, zastępując trzy gwiazdy. Nie dorównali rzecz jasna Żuk, Woitiulowi i Yaroshence, ale to z pewnością wschodzące talenty. Za to Maksim Wojtiul świetny był w „Powracających falach”- wspaniale ekspresyjny, wysoce artystyczny, podobnie jak jego partnerka Marta Fiedler. Nie ma chyba nic cenniejszego w tego rodzaju „teatrze tańca” nad przyjemność smakowania warsztatu i osobowości znakomitych solistów w okresie ich szczytowej dojrzałości artystycznej.
I na koniec raz jeszcze porwały mnie „Moving Rooms”. Ten balet Pastora działa jak narkotyk, potęgując narastające z minuty na minutę emocje, które zawsze eksplodują na koniec owacją widowni. A w nim przede wszystkim diabolicznie pociągający, piękni i seksowni, zniewalający widza Maria Żuk z

Vladimirem Yaroshenką oczywiście – chyba nie do zastąpienia![/quote6d]
Witaj.
Nie zginęłam. Wessały mnie różne problemy i ogrom pracy ... bardzo intensywny czas.. Ale jestem jeszcze i po cichu zaglądam.
Cieszy mnie, że Tobie się udało. Mnie się nie uda raczej.
Nieustannie sprawdzam stan na stronie, pojechałam też do Teatru popytać w kasie, czy uda się coś na sobotę. Pani powiedziała, żebym się nie łudziła, bo się nie uda. Jeśli na stronie nie ma, to nie ma. A wejściówek nie będzie.
No to się zasmuciłam.

(A w ogóle śniło mi się dzisiaj, że byłam na Obsesjach najbliższych..ech... chociaż w snach

)
Wierzę, że "Moving Rooms" Cię porwało. Uwielbiam tę choreografię i właśnie, jak to pięknie napisałeś, diabolicznie pociągający duet Marii i Vladimira. I tego mi bardzo będzie brakować, bo powtórki z tego zniewolenia przez nich, tuż przed baletową przerwą, życzyłam sobie bardzo..
Przy okazji patrzę na ostatnie obsady Obsesji i wnioskuję, że dużo szczęścia miałam do Vladimira i w "Adagio&Scherzo" i w "Moving Rooms" za jednym spotkaniem

, bo teraz to na zmianę tańczy..
[quote6d]26 czerwca, o godz. 20.30 na Zamku Królewskim na Wawelu odbędzie się uroczysta gala baletowa Grand Pas…!. (...)Polskiego Baletu Narodowego z Warszawy (Aleksandra Liashenko, Vladimir Yaroshenko, Yuka Ebihara) (...)
Czyżby tym razem jakieś

pas de trois? Powodzenia![/quote6d]
To dzisiaj! Powodzenia.

Trzymać kciuków nie musimy. Na pewno będą fantastyczni.