pointy gaynor minden
pointy gaynor minden
Juz sa! Gaynor minden pointy i akcesoria dostepne w sawarcie na moliera warszawa. Pointy dostepne do kupienia stacjonarnie w wybranych rozmiarach cena to 449 zl.
Gaynor Minden w Sawarcie to śmiech na sali :roll: . Cena jest wyższa niż dla detalicznego klienta, który opłaca 50$ za przesyłkę międzynarodową zza oceanu i to ze źródła, czyli ze sklepu Gaynor Minden. Jeśli oryginalnie kosztują 300zł, powinni brać za nie w najgorszym wypadku 350. W tym momencie 450zł to po prostu żart i porażka. Do tego akcesoria i wychodzi pół tysiąca złotych za parę point, a mimo, że są bardziej żywotne niż inne, i tak nie kupuje się ich przecież raz na pół roku. A jak ktoś nie jest zdecydowany to może sobie teraz iść przymierzyć i zamówić gdzie indziej. Tak to sobie przemyśleli w sklepie :o .
Jeśli przypomne sobie jeszcze, że wiecznie brakuje im rajstop, szpilek do włosów i rozmiarów właściwie wszystkiego, Na zamówione pointy czekasz pół roku, a przyjeżdżają nie te co zamówiłeś, sprzedają brudne (czasem nawet zakrwawione) pointy bez rabatu, podnieśli ceny point grishko, to właściwie zastanawiam się jak to możliwe, że taki sklep funcjonuje przed warszawską szkołą baletową. Wielką nadzieją było sprowadzenie gaynorów, ale jak widać szefowa i pracownicy nie wykazali się rozumem ani zdrowym rozsądkiem.
Ja będę jednak dalej zamawiać w sklepie producenta, wyjdzie mi taniej i przede wszystkim będę miała swój rozmiar.
Jeśli przypomne sobie jeszcze, że wiecznie brakuje im rajstop, szpilek do włosów i rozmiarów właściwie wszystkiego, Na zamówione pointy czekasz pół roku, a przyjeżdżają nie te co zamówiłeś, sprzedają brudne (czasem nawet zakrwawione) pointy bez rabatu, podnieśli ceny point grishko, to właściwie zastanawiam się jak to możliwe, że taki sklep funcjonuje przed warszawską szkołą baletową. Wielką nadzieją było sprowadzenie gaynorów, ale jak widać szefowa i pracownicy nie wykazali się rozumem ani zdrowym rozsądkiem.
Ja będę jednak dalej zamawiać w sklepie producenta, wyjdzie mi taniej i przede wszystkim będę miała swój rozmiar.