Jak to jest z tą wagą?!
-
ewastanislawown
Ja mam 165 cm wzrostu i ważę 60 kg. teraz są święta, więc oscyluję w granicach 60-61 kg. Ale chcę schudnąć jeszcze około 5-6 kg. Nie będę już profesjonalną tancerką, więc moja waga jest chyba w porządku? A jeżeli nie, to przynajmniej te 54 kg będzie ok, jak myślicie? Nie wyglądam grubo nawet, nie jestem jakaś ee tłusta czy coś. A do point to jaką wagę powinnam mieć, te 54 kg jest w porządku?
[quote:7311d43038="ewastanislawown"]Ja mam 165 cm wzrostu i ważę 60 kg. teraz są święta, więc oscyluję w granicach 60-61 kg. Ale chcę schudnąć jeszcze około 5-6 kg. Nie będę już profesjonalną tancerką, więc moja waga jest chyba w porządku? A jeżeli nie, to przynajmniej te 54 kg będzie ok, jak myślicie? Nie wyglądam grubo nawet, nie jestem jakaś ee tłusta czy coś. A do point to jaką wagę powinnam mieć, te 54 kg jest w porządku?[/quote:7311d43038]
Dla Twojego wzrostu 52-54kg to świetny wybór, przy tej wadze będziesz miała ładną dziewczęcą sylwetkę.
W balecie często jest tak, że chudsza dziewczyna piękniej się prezentuje... zawsze przyciąga wzrok. ręce jak trzcina, szyja chuda i łabędzia, nogi smukłe - przez to wszystko ruchy są bardziej eleganckie i ekspresyjne. Ale nic nie zastąpi umiejętności i perfekcyjnej postawy. Najważniejsza jest ta wysoko uniesiona głowa, dumnie wyprężone plecy i układ dłoni...
Dla Twojego wzrostu 52-54kg to świetny wybór, przy tej wadze będziesz miała ładną dziewczęcą sylwetkę.
W balecie często jest tak, że chudsza dziewczyna piękniej się prezentuje... zawsze przyciąga wzrok. ręce jak trzcina, szyja chuda i łabędzia, nogi smukłe - przez to wszystko ruchy są bardziej eleganckie i ekspresyjne. Ale nic nie zastąpi umiejętności i perfekcyjnej postawy. Najważniejsza jest ta wysoko uniesiona głowa, dumnie wyprężone plecy i układ dłoni...