VLADIMIR YAROSHENKO
myślę, ze po prostu zarówno Teatr Wielki jak i specyficzna atmosfera za kulisami na tyle zawsze frapują twórców dokumentów, że nie potrafią sobie odmówić usiłowania przekazania poprzez kamere tego wszystkiego widzowi. Niezaleznie od strony poznawczej dokumentu to ma swój walor, dla "zwykłego widza" silniejszy niż "wiedza". Rozumiem, choć chciałoby sie więcej niedostępnych na co dzień wywiadów i wiadomości niż ciekawych artystycznie obrazków. Ale one sa takie "inne", że nie dziwię się, że chce sie ich naładowac do filmu ile się da 
[quote6c="Ewa J."]...prawdę mówiąc - na nic więcej nie liczyłam. [/quote6c]
Ja także, dlatego dobre i to. Natomiast liczę teraz na Vladimira Yaroshenkę jako Bejartowskiego Wybrańca w "Święcie wiosny" pod koniec kwietnia, bo dla mnie jest on tam najbardziej bejartowski.
Wciąż nie wiadomo, w którym z trzech przedstawień wystąpi, więc trzymam rezerwacje na wszystkie. Jak tylko ogłoszą obsady wtedy zwolnię swoje miejsca na pozostałe. Niech inni też mają swoją frajdę.
Ja także, dlatego dobre i to. Natomiast liczę teraz na Vladimira Yaroshenkę jako Bejartowskiego Wybrańca w "Święcie wiosny" pod koniec kwietnia, bo dla mnie jest on tam najbardziej bejartowski.
[quote25="Ewa J."]...kiedy rezerwowałeś i do kiedy musisz odebrać bilety? [/quote25]
W październiku zeszłego roku i mam jeszcze tydzień na decyzję. Dlatego czekam na obsady w internecie, a jak się nie doczekam będę strzelał, albo stracę rezerwacje i spróbuję polować na bilet w kasie (są chyba jeszcze), albo przed spektaklem na wejściówkę. Zawsze są jakieś wolne miejsca, nawet przy wykupionej widowni, nie wiem jak to się dzieje. Tak czy inaczej zobaczę ponownie jego Wybrańca. Jestem tego prawie pewien.
W październiku zeszłego roku i mam jeszcze tydzień na decyzję. Dlatego czekam na obsady w internecie, a jak się nie doczekam będę strzelał, albo stracę rezerwacje i spróbuję polować na bilet w kasie (są chyba jeszcze), albo przed spektaklem na wejściówkę. Zawsze są jakieś wolne miejsca, nawet przy wykupionej widowni, nie wiem jak to się dzieje. Tak czy inaczej zobaczę ponownie jego Wybrańca. Jestem tego prawie pewien.
[quotef6="Ewa J."]A tak z ciekawości...[/quotef6]
... zerknąłem właśnie w poszukiwaniu obsad i są. Wybiorę się więc 30 kwietnia
a przy okazji obejrzę Dagmarę Dryl jako nową Wybrankę: http://www.teatrwielki.pl/repertuar/balet/kalendarium/swieto_wiosny.html?year=2013&month=4&kid=1024
I jest jeszcze trochę całkiem niezłych biletów, więc nawet jeśli minął mi termin wykupienia rezerwacji nic nie szkodzi.
... zerknąłem właśnie w poszukiwaniu obsad i są. Wybiorę się więc 30 kwietnia
I jest jeszcze trochę całkiem niezłych biletów, więc nawet jeśli minął mi termin wykupienia rezerwacji nic nie szkodzi.
-
venus-in-furs
-
venus-in-furs