Sklep baletowy w Pozaniu

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
raisa

Post autor: raisa »

Przed chwilą weszłam na stronę tego sklepiku na łąkowej i trochę się pozmieniało:
http://sklep.impre-art.com.pl/
Przedewszystkim większy asortyment, więcej rzeczy do klasyki, m.in. kostiumy, ale też sneakersy. Warto zajrzeć!
patipati

Post autor: patipati »

A orientujecie się może ile kosztują w sklepie na Starym Rynku Sansha Tutto Nero? Trochę mam opory przed kupnem przez internet ale słyszałam, że tak okrutnie drogo jest.
agagla

Post autor: agagla »

byłam w tym sklepie wczoraj i:
baletki nieznanej firmy nadal 28 ZŁ
kostiumy (polecam!, dobra jakość, nawet spory wybór jak na tak mały sklep) 40 ZŁ!!! :)
pointy Sansha niestety dość drogie, ale nie pamiętam ile dokładnie (coś koło 140 zł)
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Byłam w sklepie na Starym Rynku :smile: Obecnie czynny jest w godzinach 11:00-18:00
W ofercie są:
-pointy Sansha, Grishko nie ma
-wkładki do point: silikonowe różne w cenach 80-200zł, gąbkowe Intermezzo 30zł
-baletki bliżej nieokreślonej firmy, bardzo dobrze wykonane z dzieloną podeszwą 35zł
-body bardzo dobrej jakości ok. 50zł
-spódniczki ćwiczebne typu "wrap skirt" zapomniałam ceny :?
-wisi kilka ślicznych paczek klasycznych na występy i jedna romantyczna, podejrzewam że mogą też uszyć na zamówienie, ale głowy nie dam uciąć, bo zapomniałam zapytac...
-a teraz w promocji są baletki Blocha skórzane, ale z płócienną wstawką w podbiciu bodajże za około plus minus 30zł
-inne obuwie taneczne
sklep polecam :mrgreen:
mam nadzieję że moja notka będzie przydatna dla kogoś :wink:
Baletmen

Post autor: Baletmen »

Witam,mam pytanie:Czy mają bardzo dobre rajstopy? mam na myśli czy są bardzo rośćiągliwe.sorry za błędy
ciksa

Post autor: ciksa »

[b:c855c78ed9]Baletmen[/b:c855c78ed9], tak tak tak i jeszcze raz tak! :D kupiłam ostatnio, bodajże za 12 zł i jestem pod wrażeniem! są niesamowicie rozciągliwe. świetnie się w nich ćwiczy. polecam! : )
ODPOWIEDZ