Spotkania Gwiazdy polskiego baletu - Warszawa
[quote:f02fd9e391="Kasia G"]Po cudownym spotkaniu z Aleksandrą Liashenko pozwole sobie na nutkę rozgoryczenia: czy w Warszawie naprawdę jest tylko 9 osób, które chciały spotkać sie z gwiazdą naszego Polskiego Baletu Narodowego?[/quote:f02fd9e391]
Ojej, dawno nie zaglądałam i bardzo żałuję, że nie zobaczyłam tego wątku kilka dni wcześniej, na pewno bym się pojawiła! Myślę, że to kwestia dotarcia do wątku (żadna to skomplikowana rzecz, a jednak ;), a nie braku zainteresowania naszą wspaniałą Saszą !
Czy jest planowane jeszcze jakieś spotkanie?
Ojej, dawno nie zaglądałam i bardzo żałuję, że nie zobaczyłam tego wątku kilka dni wcześniej, na pewno bym się pojawiła! Myślę, że to kwestia dotarcia do wątku (żadna to skomplikowana rzecz, a jednak ;), a nie braku zainteresowania naszą wspaniałą Saszą !
Czy jest planowane jeszcze jakieś spotkanie?
Spotkanie XI - 17 lutego, niedziela, godz. 17
[b:e97f2e4c44]Spotkanie z ZOFIĄ RUDNICKĄ, tancerką, choreografem i pedagogiem[/b:e97f2e4c44]
Kolejne spotkanie z cyklu operowo-kulinarnego, w tym sezonie z dodatkiem sztuki tańca.
Na deser: sernik limonkowy
Lokal użytkowy, ul. Brzozowa 27/29 (warszawska Starówka)
WSTĘP 15 zł[color=darkred:e97f2e4c44][/color:e97f2e4c44]
[b:e97f2e4c44]Spotkanie z ZOFIĄ RUDNICKĄ, tancerką, choreografem i pedagogiem[/b:e97f2e4c44]
Kolejne spotkanie z cyklu operowo-kulinarnego, w tym sezonie z dodatkiem sztuki tańca.
Na deser: sernik limonkowy
Lokal użytkowy, ul. Brzozowa 27/29 (warszawska Starówka)
WSTĘP 15 zł[color=darkred:e97f2e4c44][/color:e97f2e4c44]