LISTA NIEOBECNOSCI ;-)

Sprawy formalne Forum
Kasia G

Post autor: Kasia G »

wyjeżdzam na tydzień wraz z małżonkiem (odłozona podróz poslubna) więc zaopiekujcie się moimi tablicami i zastanówcie nad konkursem - może konkurs poetycki? Wracam 18 września
inaenka

Post autor: inaenka »

A gdzie to Wam ma być tak miodowo, jeśli wolno? udanej podróży! Relaksujcie się, więzi zacieśniajcie, bawcie się dobrze.
Będziemy za Tobą tęsknić :)

[size=9:7c0b6c8ed2](błagam, tylko nie poetycki! Przemyśliwam nad fotograficznym. Gdyby zaznaczyć, że chodzi o zdjęcia o tematyce tanecznej wykonane przez forumowiczów, byłoby inaczej. Do tej pory chodziło o fotkę baletowa i już. Po prostu trzeba zmienić regulamin konkursu)[/size:7c0b6c8ed2]
Czajori

Post autor: Czajori »

Najkochańsi na świecie Współmoderatorzy,

Wróciłam (mam nadzieję, że nie na chwilę) i melduję gotowość do wykonywania zadań - może niezupełnie w takim zakresie (zwłaszcza czasowym) jak wcześniej, ale na pewno będę bywać na forum częściej.

Brakowało mi Was bardzo. :smile:
inaenka

Post autor: inaenka »

Co prawda za wiele się tu nie dzieje, ale pojawiają się za to jakieś spamiska. Wyjeżdzam jutro na wakacje, na ponad tydzień, więc proszęproszęproszę zerkać na moje tablice.
Pozdrawiam cieplutko.
Torin

Post autor: Torin »

No to czas przywitać się ponownie - nieco więcej czasu się pojawiło to z wielka chęcią odświeżę swoja obecność na forum - ciekawe, czy ono jeszcze żyje... :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

jakos tam działa, cos tam ludziska piszą, ja ogarniam moje tablice i to co mi sie w oczy rzuci ;)
ODPOWIEDZ