regnum-shop

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

Nie no, nie jest takie BARDZO tanie... :) Jednak, jak można przeczytać w powyższych postach, nie jest to szczególnie polecany sklep mimo wszystko.
msabat

Post autor: msabat »

Nie jest tanie? W sumie chyba najtańsze jakie znalazłam w internecie ... Coś polecasz? Co do sklepu to dzwoniłam do nich i chyba bym spróbowała a poza tym body są szyte na miarę :)
Kasiek

Post autor: Kasiek »

Np.: Sprawdzona etiuda oferuje cos w tym stylu:

http://www.etiuda-online.pl/index.php?59,kostium-rclass-prima-dance-collection-bl101
lily91

Post autor: lily91 »

To jest jakaś przecena, dlatego cena jest taka niska. Przeszukałam internet w celu kupienia body i regnum shop jest najtańszy. Pomijam "body baletowe" na allegro za 39zł które pół tyłka ma wycięte.
katia000

Post autor: katia000 »

przesyłkę otrzymałam!!! a więc strój uszyty zgrabnie, ale baaaardzo cieniutki materiał, mało elastyczny, i dość duży jak na zamówiony rozmiar. jeśli ktoś zdecyduje się na zakup w tej firmie to niech bardzo uzbroi się w cierpliwość - ja czekałam 3 tyg:/, i muszę poprawić u krawcowej (zwęzić, dać podszewkę pod biust:/). podsumowując - ja zamówienia żałuję..za 70 zł mogłam kupić w wt albo poczekać na wyprzedaże w sanshy..Wasz wybór.
Celebrindal

Post autor: Celebrindal »

Czy ktoś wie, czy ten sklep ma jakąś lokalizację w Warszawie? Na maile nie odpowiadają, telefonów nie odbierają...
Giselle97

Post autor: Giselle97 »

Trzymaj się od tego sklepu daleko ! Ja słyszałam tylko same złe opinie i sama też się o tym przekonałam...
Celebrindal

Post autor: Celebrindal »

Skusili mnie cenami ;) Trochę sobie o tym sklepie tu czytałam, ale miałam nadzieję, że jeżeli istnieje też w realu, to będzie lepiej :o
mamusia10

Post autor: mamusia10 »

:shock: ja zamóiwłam i czekam ać już 2,5 tygodni mi pisali mi: do środy i nic ? :evil:
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Ja parę lat temu zamówiłam paczkę romantyczną i kostium, zrobiłam przelew i nic...
Wysłałam parę maili, próbowałam się skontaktować....
I nic...
ODPOWIEDZ