Sklepy baletowe i taneczne w Warszawie

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Kawka

Post autor: Kawka »

www.sklepbaletowy.pl - sklep SAWARTu online
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Czy w Warszawie dostanę gdzieś białą romantyczną tutu (najlepiej w okolicach alei czy ulicy jerozolimskiej tudzież marii konopnickiej), czy wszędzie trzeba szyc na miarę? :smile:
Porto

Post autor: Porto »

Cześć,

Fajny sklep "Artykuły Taneczne Wika", ul. Płocka 34 w Warszawie.
http://www.wika.pl/page,645673845,0,podstrona.html
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

Oo, sympatyczny, sporo materiałów mają. Reszta raczej niewiele się różni od standardowej oferty, ale może tam wstąpię któregoś dnia, milej zawsze wziąć do ręki.
Georgia~

Czy w Warszawie w okolicy Alei Jerozolimskiej oraz Alei 3 Maja są jakieś sklepy baletowe? Google maps wykazuje, że najbliższy jest na ul. Solec :smile:
Zależy mi na napalcówkach i rajstopach baletowych z otworem na stopie
Kasul

Post autor: Kasul »

Z tego co wiem nie.Odwiedziłam większość jeśli nie wszystkie w Warszawie. A co do tego na Solcu to jeszcze sprawdź ofertę- nie wiem czy mają napalcówki. ''Blisko" ( a jednak znacznie dalej) jest jeszcze ta księgarnia muzyczna przy Szkole Baletowej.
Georgia~

Dzięki, Owco :smile:
Kawka

Post autor: Kawka »

Jeśli chodzi o napalcówki w Warszawie, to kupisz je w Sawarcie przy OSB, model możesz wybrać w ich sklepie internetowym www.sklepbaletowy.pl, bodajże w dziale gimnastyki artystycznej:).
ODPOWIEDZ