Czy w OSB w Warszawie jest możliwość powtarzania klas?

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Skyscraper

Czy w OSB w Warszawie jest możliwość powtarzania klas?

Post autor: Skyscraper »

Hej.
Mam pytanie. :) Czy w warszawskim OSB można powtarzać klasy? Chodzi o to, że na przykład jak ktoś dołącza później i powinien być w V klasie OSB, bo powinien być w II gimnazjum normalnej szkoły, a nie jest gotowy na V klasę, to może iść do IV i tak jakby powtórzyć I gimnazjum? Mam nadzieję, że się połapiecie, o co mi chodzi. ;P
Kasul

Post autor: Kasul »

Mmm..Moja znajoma jest o rok starsza , i powinna być w wyższej klasie, ale na początku dostała informacje, że może mieć pewne trudności w balecie, i tym sposobem jest u nas, niżej.( teraz to ja mam nadzieję,że zostanę zrozumiana.) myślę,że podobna sytuacja jest z dołączaniem "dalej" tak jak w w/w przypadku.
A tak na marginesie, to łatwiej by było, gdybyś swoje pytania dot. OSB w Warszawie zamieszczała tu : http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?p=151737
Skyscraper

Post autor: Skyscraper »

Dzięki za odpowiedź. :)
Teraz oczywiście swoje pytania będę tam zamieszczała. (:
ODPOWIEDZ