Jazz - ubiór.

Dyskusje poświęcone innym formom tańca (jazz, hip hop, funky, break, orientalny, ludowy, irlandzki/szkocki, rewia, etc.)
Alya

Post autor: Alya »

Zazwyczaj na warsztatach z jazzu nikt nie ma jazzówek. Osobiście wolę tańczyć w baletkach, więc myślę, że będą lepsze ;)
sisha945

Post autor: sisha945 »

a ja mysle ze na jazz sa lepsze jazzowki :razz: :D : ładniej widac podbicie, i nie jest tak slisko jak w baletkach. tym, czy inni beda miec jazzowki sie nie przejmuj- najważniejsze zeby Tobie było wygodnie :)
Lolola@jazzlove

Post autor: Lolola@jazzlove »

Moim zdaniem jazzówki są nie wygodne... polecam więc baletki bardzo wygodnie się tańczy i wcale nie jest tak że w baletkach się trasznie ślizga... No spoko napewno bardziej niż w jazzówkach, ale w baletkach lepiej robi się piruety... A co do górnej części może być nawet zwykły dres :* :D
LololaJazz

Post autor: LololaJazz »

Mi wygodnie się tańczy w baletkach i napalcówkach
Skyscraper

Post autor: Skyscraper »

Chodziłam na jazz. Najpierw tańczylam boso, ale gdy nadeszła pora na naukę piruetów przerzuciłam się na zakolanówki. Są świetne, jak dla mnie znacznie lepsze niż baletki jeśli chodzi o jazz. Poza tym nosiłam czarne bokserki lub legginsy i jakąś zwykła luźną bluzkę.
ODPOWIEDZ