Lekcje w Krakowie prowadzone przez p. Wacława Niedźwiedzia

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Zioło

Post autor: Zioło »

Może to głupie pytanie, ale w jaki sposób należy zapowiedzieć swoją obecność?
Jaki strój powinnam ze sobą wziąć - body i rajstopy, czy jakiś sportowy? :)
swanlakeballet

zajęcia u pana Niedźwiedzia

Post autor: swanlakeballet »

Hej,
A wie może ktoś coś na temat zajęc indywidualnych? Słyszałam, że jest taka możliwośc. Osobiście przymierzam się do OSB , przede mną wstępne przesłuchanie i chciałabym się do niego troche lepiej przygotowac a zajęcia w mojej szkole mi nie wystarczaja potrzbeuje czegos wyczynowego. Pierwsze spotkanie mam po 14.06 wiec jest te 2,5 tyg do pracy :) A potem jeżeli się uda to całe wakacje :)
To jak ? Wiecie jak to jest z indywidualnymi ?
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Jest możliwość lekcji indywidualnych na pewno, jeśli tylko pan Wacław Niedźwiedź się zgodzi. Najlepiej z nim się skontaktować, ustalić termin i koszty.
tonika

Post autor: tonika »

Odświeżam temat- czy wiecie może, ile kosztowały zajęcia klasyki w zeszłym roku? W internecie nie ma cennika.
tonika

Post autor: tonika »

Jeśli ktoś również byłby zainteresowany- zajęcia odbywają się w poniedziałki i czwartki o 9.00 oraz 17.00, w piątki o 17.00 oraz soboty o 9.00; trwają 1,5h; koszt 2 zajęć tygodniowo (8 miesięcznie) to 200 zł. Nie ma podziału na grupy, osoby początkujące wykonują po prostu ćwiczenia wolniej.
SkinnerBox

Post autor: SkinnerBox »

Wie ktoś może, kiedy zaczęły się zajęcia? Chciałabym zacząć od października, ale będzie to moja pierwsza styczność z baletem i nie wiem, czy zdołam nadrobić zaległości...
ODPOWIEDZ