Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Cóż nie wiem po co miałabym kłamać w tej sprawie. I tak się składa że wtedy miejsc nie było. Więc nie nie ma tam ZAWSZE miejsc dla uczniów OSB. Był to środek roku w marcu i ani w bursie przy szkole, ani w tej dla starszych uczniów nie było miejsc.
Zresztą nie mam ochoty poraz kolejny mówićwam i udowadniać, że nie kłamie. Kto chce niech wierzy.
Chciałabym się zapytać czy jak w tym roku kończę podstawówkę to miałabym szanse żeby dostać się do OSB? Bardzo mi na tym zależy. 21 kwietnia najprawdopodobniej pojadę na drzwi otwarte do Poznania. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
(Fajnie byłoby Cię poznać Ebaleciaro!)
Odetto, a jeśli mogę wiedzieć, jak to się stało, że byłaś na rekrutacji w środku roku szkolnego w marcu? Przyjmują tam tak w środku roku na rekrutację?
Dziś był koncert dyplomowy w Teatrze Wielkim w Poznaniu w którym również brałam udział.Koncert się udał jestem z niego bardzo zadowolona :smile: .Pozdrawiam Wszystkich którzy w nim brali udział , GRATULUJE KLASĄ DZIEWIĄTYM :smile: :wink:
drzwi otwarte są jutro w sobotę 21.04.12 od 10 do 12 ,sprawdzają pezedewszystkim predyspozycje gibkość giętkość rozwartość skoczność ,oraz przez lekarza stan zdrowia długość śćęgna, mięśni itd..pozdrawia :smile: m