OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Odetta

Post autor: Odetta »

Cóż nie wiem po co miałabym kłamać w tej sprawie. I tak się składa że wtedy miejsc nie było. Więc nie nie ma tam ZAWSZE miejsc dla uczniów OSB. Był to środek roku w marcu i ani w bursie przy szkole, ani w tej dla starszych uczniów nie było miejsc.
Zresztą nie mam ochoty poraz kolejny mówićwam i udowadniać, że nie kłamie. Kto chce niech wierzy.
Odyleńka

Post autor: Odyleńka »

Chciałabym się zapytać czy jak w tym roku kończę podstawówkę to miałabym szanse żeby dostać się do OSB? Bardzo mi na tym zależy. 21 kwietnia najprawdopodobniej pojadę na drzwi otwarte do Poznania. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
(Fajnie byłoby Cię poznać Ebaleciaro!)
amysek

Post autor: amysek »

szanse zawsze sa;)
a Rodzice co na to?

---
[url=http://www.hydrobig.pl]silnik hydrauliczny[/url]
Odyleńka

Moi rodzice nie dokońca są do tego przekonani. No ale cóż, to jest moje największe marzenie. :?
flyberry

Post autor: flyberry »

Odetto, a jeśli mogę wiedzieć, jak to się stało, że byłaś na rekrutacji w środku roku szkolnego w marcu? Przyjmują tam tak w środku roku na rekrutację?
tyniuszka

Post autor: tyniuszka »

Dziś był koncert dyplomowy w Teatrze Wielkim w Poznaniu w którym również brałam udział.Koncert się udał jestem z niego bardzo zadowolona :smile: .Pozdrawiam Wszystkich którzy w nim brali udział , GRATULUJE KLASĄ DZIEWIĄTYM :smile: :wink:
Odyleńka

Cześć! To znowu ja. Za tydzień są drzwi otwarte. Już nie mogę się doczekać. :smile:

Mam pytanie: co sprawdzają na rekrutacjach do tej szkoły? Bardzo mi zależy na odpowiedzi, ponieważ chcę na nie pojechać.

Od której do której można przyjść na drzwi otwarte do tej szkoły?
tyniuszka

drzwi otwarte są jutro w sobotę 21.04.12 od 10 do 12 ,sprawdzają pezedewszystkim predyspozycje gibkość giętkość rozwartość skoczność ,oraz przez lekarza stan zdrowia długość śćęgna, mięśni itd..pozdrawia :smile: m
flyberry

Post autor: flyberry »

Drzwi otwarte to też rekrutacja? Bo o rekrutacji czytałam, że ma być w maju i czerwcu.
tyniuszka

nie rekrutacja jest tak jak piszesz maj :smile: i czerwiec
ODPOWIEDZ