Balet dla dorosłych Kraków

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Unda

Post autor: Unda »

no wlasnie szkoda mi tracic znowu cenny czas ;)
piszac NCK masz na mysli nowohuckie centrum kultury? Ja szukam czegos blizej centrum, niestety bardzo napiety rozklad dnia nie pozwala mi na dojezdzanie na drugi koniec Krakowa..
dziekuje za porady :smile:
Lienka

Post autor: Lienka »

Unda, w zeszłym roku w NCK, chyba w lutym została otwarta nowa grupa początkująca, niestety nie wiem, czy w tym roku też tak będzie.
zajrzyj jeszcze tutaj:
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=6321 może coś znajdziesz :)
jurecq

Post autor: jurecq »

Lady Gold Moth bedzie organizowac takie zajecia po przeciwniej niz nowa huta stronie miasta; jesli zbierze ludzi to je uruchomi (: wiecej szczegolow niech ona sama pisze, ja moge od siebie dodac, ze z doswiadczenia znam jej zajecia i szczerze polecam (:
Lady_Gold_Moth

Post autor: Lady_Gold_Moth »

Dziękuję :)
Owszem, właśnie kompletuję grupę; wpisywać się można już, mam nadzieję od grudnia, najpóźniej stycznia zacząć. Zajęcia będą w centrum Krakowa.
Program przewiduje klasykę na poziomie podstawowym, pisałam o tym stronę wcześniej, zapraszam :)
Unda

dziekuje Wam bardzo :)

Chyba poczekam na zupelny start takiej grupy dla poczatkujaych, bo z tego co tak tu czytam, to kazdy kto niby zaczyna tanczyc, jednak juz cos wpsolnego z tancem mial i ma przynajmniej podstawowa kondycje. Ja jestem coprawda mloda, ale kondycje mam zerowa, po powaznych kontuzjach jestem sztywna i "zastana". Taniec zawsze mnie fascynowal, ale wlasnie przez ciagle kontuzje i paradoksalnie szybkie tempo zycia nigdy nie moglam sie nigdzie zapisac. Az w koncu tesknota tak urosla, ze MUSZE :wink: Ide w przyszlym tygodniu tez pierwszy raz na zajecia z t. wspolczesnego oraz warsztaty z techniki t. wspol. Zdaje sobie sprawe, ze bede wrecz smiesznie wygladac, ale kiedys zaczac trzeba 8)
agta

Post autor: agta »

http://www.novaszkolatanca.pl/balet_krakow
W Novej 3 grudnia ma ruszyć grupa początkująca, może to Cię zainteresuje. :)
Unda

dziekuje za informacje :)
jedna forumowiczka ma zakladac grupe poczatkujaca dla doroslych niebawem, juz sie wstepnie zapisalam, bo zarowno dzien, rejon jak i cena zajec mi odpowiadaja.

edit: kontaktowalam sie z podana przez Ciebie szkola, ale w kwestii innych zajec, nie baletu. Jak dla mnie ta szkola ma duze minusy- np karnet na 4 wejscia jest wazny tylko cztery tygodnie, co za tym idzie jak nie da sie rady przyjsc na jedne zajecia, to mozna to wejscie "nadrobic" na innych zajeciach. Ale pojedyncze wejsciowki na inne zajecia mnie nie rajcuja :? jakby dwa razy sie nie przyszlo, to te zajecia juz sa calkiem stracone ( a przeciez zaplacone). Mozna tez sobie wykupywac wejscia tylko pojedyncze, ale placic za kazdym razem 30zl to tez jakies nieporozumienie. Na szczescie jest w czym wybierac i konkurencja nie spi 8)

edit 2:
no musze dac tej szkole jednak duzy plus za to, ze staraja sie jednak isc potencjalnemu klientowi na reke, wlasnie dostalam maila zwrotnego z nowa propozycja. Ale czy taka korzystna... to juz inna sprawa. w Kazdym razie milo z ich strony.
miss.reception.

Post autor: miss.reception. »

Polecam, moim zadniem najlepsze zajęcia w KRK.

http://baletwkrakowie.pl/

cena:
zajęcia 2x tyg.
150zl/m-c
kfviatek

Post autor: kfviatek »

właśnie od jakiegoś czasu planuję się wybrać....
to znaczy że można przyjść tak jednorazowo zobaczyć co i jak?
i mam pytanie jak liczne są grupy?
miss.reception.

Post autor: miss.reception. »

oczywiście, że można raz,
cena za poj zajęcia to 25 zl.
Grupy, szczegolnie rano są na razie bardzo małe: 4-5 osób, więc naprawdę warto.
ODPOWIEDZ