GDYNIA/SOPOT.
GDYNIA/SOPOT.
Szukam,szukam i wszystko zazwyczaj sprzed trzech lat. :<
Wiecie może, gdzie odbywają się/będą się odbywać zajęcia tańca współczesnego na poziomie podstawowym dla młodzieży. ( Mam 12 lat, w październiku już 13 ).
Chętnie też bym się dowiedziała czy gdzieś znajdę też zajęcia tańca klasycznego ?
Interesują mnie miejscowości takie jak - Gdynia, Sopot.
Wiecie może, gdzie odbywają się/będą się odbywać zajęcia tańca współczesnego na poziomie podstawowym dla młodzieży. ( Mam 12 lat, w październiku już 13 ).
Chętnie też bym się dowiedziała czy gdzieś znajdę też zajęcia tańca klasycznego ?
Interesują mnie miejscowości takie jak - Gdynia, Sopot.
hmm będzie ciężko...klasykę prowadzi na pewno świetny pedagog Sebastian Białobrzeski, ale dla kogo, co gdzie i jak to już musicie go osobiście zapytać( na Facebooku, na pewno znajdziecie jego profil). Jeśli chodzi o współczesny dla początkujących to nie orientuję się zbytnio, popatrzcie po ofertach różnych szkół tańca, ewentualnie jakieś zajęciach w MDKach, poszperajcie w necie:)
-
Chiaranzana
-
ebaleciara
szkoła baletowa mogłaby współpracować, organizować warsztaty, zajęcia, ale że ma taką a nie inną dyrekcję to zamyka się w swojej klitce "jedynych słusznych i profesjonalnych tancerzy":) w the salsa king są fajni instruktorzy od współczesnego. Warto się "zaznajomić" z panem Sebastianem Białobrzeskim bo on oprócz regularnych zajęć prowadzi warsztaty, jeśli tańczycie w jakiejś grupie to mógłby poprowadzić takie warsztaty u was. Ponadto organizuje otwarte warsztaty, zazwyczaj w czerwcu z klasyki, barre au sol i współczesnego:)