Witam!!
Jeżeli kogoś interesuje taka spódniczka tiulowa to z przyjemnością pomogę ,szyje takie spódniczki na zamówienie dla indywidualnej małej baletnicy;)każdą spódniczke wykonuje ręcznie z 3-4 metrów mięciutkiego a zarazem sterczącego tiulu (wszystkie kolory)serdecznie zapraszam ;) fotki na życzenie;)
co do szczegułów podaje numer gg5379531
Spodniczki baletowe- ręczna robota.
-
Dolores1984
No to ja chciałam tutaj napisać, że wczoraj przyszła do mnie długa śnieżna spódniczka od [b:b1ce0eb254]Dolores.[/b:b1ce0eb254] Jest prześliczna, starannie wykonana i cudnie się układa w tańcu.
Osobom, które się dziwią, dlaczego na zdjęciu jest taka szeroka wyjaśniam, to nie jest typowa paczka baletowa tylko do fuzji, więc z założenia ma być noszona na biodrach, a nie w pasie. I w dodatku guma jest całkiem mocna, więc mimo że się mocno rozciąga - trzyma się dobrze. Jest taka ponieważ taką chciałam i[b:b1ce0eb254] Dolores [/b:b1ce0eb254]idealnie zrealizowała zamówienie.
Spódniczka przyszła w pudełku - świetnie zabezpieczona do przesyłki, a w pudełko jest doskonałe, by ją w nim trzymać.
W każdym razie chciałam tu publicznie wystawić komentarz bardzo pozytywny :)
Osobom, które się dziwią, dlaczego na zdjęciu jest taka szeroka wyjaśniam, to nie jest typowa paczka baletowa tylko do fuzji, więc z założenia ma być noszona na biodrach, a nie w pasie. I w dodatku guma jest całkiem mocna, więc mimo że się mocno rozciąga - trzyma się dobrze. Jest taka ponieważ taką chciałam i[b:b1ce0eb254] Dolores [/b:b1ce0eb254]idealnie zrealizowała zamówienie.
Spódniczka przyszła w pudełku - świetnie zabezpieczona do przesyłki, a w pudełko jest doskonałe, by ją w nim trzymać.
W każdym razie chciałam tu publicznie wystawić komentarz bardzo pozytywny :)