"In The Middle Somewhat Elevated" Forsythe''a

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
crid

In the middle somewhat elevated

Post autor: crid »

Nie znalazłam tematu na forum, wiec założyłam nowy, a jeśli takowy już istnieje, proszę o usunięcie tego bez zbędnych... bez zbędnego oporu?

Zatem- czy ktoś miał okazję obejrzeć ten balet na żywo? Ma świetną 'obsadę', same trailery na youtube są zachwycające, ukazują doskonałe możliwości ciała tancerze, a przy tym doskonała technikę i zrozumienie tematu.
Ja niestety nie oglądałam. Może ktoś ma to na DVD lub jakiejś płycie CD/ pliku w computerze?

Tak czy inaczej, czekam na Wasze opinie ( jeżeli temat nie zostanie usunięty :) ).

I na dodatek źle umieściłam temat ; / Przepraszam!!!
inaenka

Post autor: inaenka »

Witaj na forum [b:d8d8370450]crid[/b:d8d8370450]. Nasza kochana Sagi pewnie przeniesie ten post w odpowiednie miejsce i może ten ciekawy wątek odżyje. Na przyszłość - warto korzystać z wyszukiwarki u góry strony - nieprzebrane są bogactwa tego forum ;)
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=6203
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

przenoszę tutaj, bo nie mam możliwości łączyc postów z tematami z działu Życie baletomana, a tutaj - w linku załączonym przez Inaenkę - ten temat juz jest. Zatem prosze tu nie pisac, tylko w starym temacie, a administrator przeniesie post lub go usunie.
Torin

Post autor: Torin »

[color=brown:72eb28ae4c]Poprzenosiłem wszystko tam gdzie trza :)

Torin[/color:72eb28ae4c]
ODPOWIEDZ