Imiona.
-
venus-in-furs
Gratuluję Córeczki i jej pieknego imienia- Magdalena/Madzia. Imię to ma dalekie konotacje biblijno historyczne i dlatego podświadomie osoby nim obdarzone stawiam w panteonie kobiet majacych nominacje na bycie świetą
Nie wiem dlaczego ale bardzo przepadam za imieniem Konstancja. Może dlatego, że jest takie dżwięczne a jednocześnie takie matematyczne-wyraża stałość( być może uczuć), rzecz u kobiet porządana
Wojtek także bom tak nazwan.
Nie wiem dlaczego ale bardzo przepadam za imieniem Konstancja. Może dlatego, że jest takie dżwięczne a jednocześnie takie matematyczne-wyraża stałość( być może uczuć), rzecz u kobiet porządana
Wojtek także bom tak nazwan.
Witam Kasię G. i Fathera . Dziękuję bardzo za miłe słowa i oczywiście za gratulacje.
Choć nie za często zaglądam tu na forum, to jednak nie zapomniałem wbrew pozorom o naszym wspaniałym forum.
.
Oczywiście Kasiu już wysłałem uściski i pozdrowionka dla mojej córeczki-aktualnie teraz śpi sobie w wózeczku jak pisałem tą wiadomość w sobotę.
Pozdrawiam serdecznie. Wojtek.
Choć nie za często zaglądam tu na forum, to jednak nie zapomniałem wbrew pozorom o naszym wspaniałym forum.
Oczywiście Kasiu już wysłałem uściski i pozdrowionka dla mojej córeczki-aktualnie teraz śpi sobie w wózeczku jak pisałem tą wiadomość w sobotę.
-
marysienka
Re: Imiona.
[quote53="julianka"]A więc otwieram taki temat.
Imiona.
Mam na myśli, które imiona się Wam podobają, a które nie.
Jakie było najśmieszniejsze imię jaki słyszeliście, najdziwniejsze, najdłuższe, najładniejsze itd.
Mi na przykład bardzo podoba się imię Michaela i Agrypina.
A wie ktoś może jakie jest zdrobnienie od Agrypina?
Pierwsze co mi się nasuwa do głowy to Grypa, ale to chyba niemożliwe
[/quote53]
Stawiam na Grypcię
moje ulubione imiona męskie to Piotr, Michał i Leon (to chyba najbardziej
), a żeńskie - Maria (to ja
), Bella, Nina i Tosia 
Imiona.
Mam na myśli, które imiona się Wam podobają, a które nie.
Jakie było najśmieszniejsze imię jaki słyszeliście, najdziwniejsze, najdłuższe, najładniejsze itd.
Mi na przykład bardzo podoba się imię Michaela i Agrypina.
A wie ktoś może jakie jest zdrobnienie od Agrypina?
Pierwsze co mi się nasuwa do głowy to Grypa, ale to chyba niemożliwe
Stawiam na Grypcię
moje ulubione imiona męskie to Piotr, Michał i Leon (to chyba najbardziej
-
White_Odetta
-
Shecharchoret
-
Sagittaire