Sprawy bieżące

Sprawy formalne Forum
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

ale mnie dziecko w dojrzewaniu ubawilo :):) :D :D :D . podpisalo sie imieniem i nazwiskiem i opisuje dokladnie kiedy ma miesiaczke i jaki ma biust. no chyba, ze ona to nie ona tylko komus robi kawał? alnbo taka niefrasobliwa?
Sagittaire

czy ta słodka dziecina przypadkiem nie zalozyla 10 tego swojego konta????
Gość

Post autor: Gość »

b.maniuss@gmail.com -> zaryzykowałabym stwierdzenie, iż nie można tego wykluczyć

teoretycznie można by ją pożegnać, ale nie wiem, czy za chwilę nie założy kolejnego konta...

swoją drogą chyba naprawdę ma jakiś problem ze sobą - bywały już osoby, które zatruwały życie nam, modom, ale zwykle dawało się je skutecznie wytępić, a ta wraca jak bumerang
inaenka

Post autor: inaenka »

Mówicie o Bella.996? Kiedy zobaczyłam, że jej przyjaciółka to Bisiuka, że ma Grishko Novice, ćwiczy jedynie sama w domu, ale miała już trzy modele point, nie dostała się w tym roku do osb i mieszka niedaleko Ursusa, to postanowiłam mieć na dziewczę oko, bo coś mi mówi, że to chyba Maniuss/balletdancer/ostatecznie Bisiuka znów zaczyna nam się mnożyć :/
inaenka

Heh, ale mi smutno. Tańczyć nie mogę, wszystko mnie boli, w depresję wpadam, zajrzałam tu na chwilę, bo znalazłam wolną, poukładać w starych wątkach a tymczasem dostaję maila od kolejnego bachora, który wyjaśnia mi z przekąsem, że taki jest sens zakładania nowego tematu, bo w istniejącym nie ma odpowiedzi na jej pytanie (jakby nie można było go tam zadać), chyba że, uwaga cytuję: [quote:c6ead96b7d]Ty ją znajdziesz, to podeślij mi link, będę wdzięczna, a się przy okazji wykażesz.[/quote:c6ead96b7d]
Najchętniej wykazałabym się możliwością przyłożenia ostrzeżenia, ale co tam...
Przepraszam, musiałam się wyżalić. A teraz spadam lizać swoje rany, ee znaczy bandażować stawy :(
Sagittaire

haha los tancerza. dzieckiem sie nie łam - masz generalnie najgorzej, bo najwiecej off to : w kolorach point, baletek i innych takich, wiec musisz byc silna. sle milion uścisków i dobrą energię :):):):):)
inaenka

Dzięki Sagi :)
Ja lubię swoje tablice i to bardzo, nie oddałabym ich (można się powyżywać przy kasowaniu ;) ), ale czaisz - "a się przy okazji wykażesz" - co za tupet, hehe.

[size=9:279491718e](to nie los tancerza, to eds. Niech szlag trafi wszystkich konowałów!!)[/size:279491718e]
Sagittaire

konowałów??
inaenka

Wnoszę o skasowanie/zablokowanie konta Maniuss i Ballet Dancer. Bisiuka już o to kiedyś prosiła, twierdząc, że to konta jej sióstr, które jej dokuczają a piszą z tego samego komputera. Chociaż odstęp czasowy, jaki dzieli posty wszystkich trzech, każe podejrzewać, że ta mała znowu się wygłupia (albo ma rozdwojenie/roztrojenie jaźni)
inaenka

Napiszę osobnego posta, bo i sprawa dotyczy osobnej sprawy. Mamy taką sytuację - Dolores reklamuje swoje tiulowe spódniczki i zabroniła innej dziewczynie podłączenia się do tego tematu. Czy to w porządku? Czy teraz każda taka osoba ma zakładać osobny temat? To chyba bez sensu - to nie Allegro. Moim zdaniem lekkie nadużycie :/

(chociaż teraz, jak patrzę i widzę, że to nowa osoba, to może sprawa i tak padnie?)
ODPOWIEDZ