OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
black_swan

Post autor: black_swan »

Oj to świetnie, to na pewno przyjdę, a jeszcze mam pytanie co do lokalizacji osb względem Polskiego Teatru Tańca, (bo wiem gdzie tojest). Dziekuje ebaleciaro za odpowiedź i mam nadzieję do zobaczenia
ebaleciara

Post autor: ebaleciara »

Jeśli chodzi o PTT, to szkola znajduje się tak jakby po drugiej stronie kwadratu. Kiedy stoisz przed PTT, musisz pójść w prawo, iść w kierunku Fary, pózniej skręcić w lewo i tak dojdziesz do szkoły. Możesz rownież od PTT skręcić najpierw w lewo, pójść ul. Klasztorna (tam znajduje się bursa), potem skręcić w prawo i. Ten sposób tez dojdziesz do nas.
Julenka

Post autor: Julenka »

Ebaleciarko, ja też wybieram się na drzwi otwarte i bardzo bym chciała Ciebie poznać:) byłoby mi bardzo miło:))) Pozdrawiam
ebaleciara

Mi równiez byłoby bardzo miło, gorąco Was wszystkich zapraszam! :)
Magda C.

Post autor: Magda C. »

My z córcią wybieramy się na rekrutację 28 maja. Na dni otwarte raczej nie przyjedziemy, choć bardzo byśmy chciały. Dla nas to jednak dość duża odległość więc raczej wybierzemy się od razu na rekrutację. Może ebaleciaro będziesz też 28 maja? Jak tak to daj znać :D
P.S. widzę, że wszyscy chcą Cię poznac :D
ebaleciara

No cóż, dziwi mnie to zainteresowanie moją osobą, nie powiem. 28 maja raczej mnie nie będzie, chyba spędzę ten weekend w domu - trochę się za nim tęskni, prawda ;). Ale obiecuję, że będę trzymać kciuki najmocniej, jak się da :D!
estelle

Post autor: estelle »

ebaleciarO, ty dostałaś się do 4 osb prawda?
Chciałabym się ciebie zapytaćco umiałaś że cię przyjeli :smile: (szpagaty, podbicie i.t.p)
Chodziałaś gdzieś wcześniej? :?: :lol:
ebaleciara

Wcześniej przez dwa lata tanczylam w zespole, taniec współczesny, jazzowy i troszkę, troszenke klasyki. Miałam szpagat francuski i prawie turecki, nie najgorzej podnosilam nogi, w miarę wchodzilam w piruety, skakalam raczej wysoko, ale podbicie miałam bardzo średnie, to była moja największa wada. Mam wrażenie, ze pisałam o tym co najmniej tysiąc pięćset razy, poszukaj moich postów to dowiesz sie wiecej.
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Pozwolę sobie na mała uwagę - [size=9:0bfc1e35a6]Tak, pisała 100 razy. Prosimy o czytanie uważne przed zadawaniem pytań. A dwa to, nie wiem jak ebaleciarka- która ma widac nerwy ze stali, co tydzien powtarza 1 i to samo o sobie - ale ja bym proponowała pytającym powstrzymywac sie od osobistych pytan, mogących naprowadzac na osobe, typu "do której klasy cie przyjęli, "w której klasie jesteś". Takie rzeczy, to na pw, o ile adresat bedzie chciał się takimi danymi dzielic. to jest Internet, a w klasach szkoły baletowej uczniów jak na lekarstwo. Szanujmy swoja prywatnosc[/size:0bfc1e35a6]
estelle

Post autor: estelle »

Sory dziewczyny, czytam za bardzo nie uwaznie :oops: .
ODPOWIEDZ