Nasze nagrania :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Torin

Post autor: Torin »

Czynna działalność zawsze jest lepsza od biernej :)
Brawo Father !!!!

Torin
Father

Post autor: Father »

[quote:def3844607="Torin"]Czynna działalność zawsze jest lepsza od biernej [/quote:def3844607]
Tak, jeno, ze biernie nie popelnia sie bledow i to sie nazywa blogie asekuranctwo wlasciwe wszelkiej masci urzednikom :wink:
eventail

Post autor: eventail »

Hej hej. ja wiem że to ma się nijak do tańca, ale chciałam się pochwalić skoro prezentujemy swoje nagrania. To bardziej zwiastun więc samych ruchów jest mało, ale co tam ^^
Zwiastun III Międzynarodowego Festiwalu Sportów Walki w Warszawie
http://www.youtube.com/watch?v=Ggevo0ZzSsQ
Początek jest beznadziejny ale potem się prezentuje facet u którego ćwiczę(ten Wietnamczyk z mieczami xP). Potem moja koleżanka z wachlarzami(tańczę razem z nią, ale ona ma większe doświadczenie) a następnie ja z szablą południową na zmianę z kolegą, który włada tą samą bronią co ja(z tym że on dłużej ćwiczy i tak jakby 'mnie trenuje' :P )
Miłego oglądania ^^
Mam nadzieję, że mnie za to nie zjecie(bo to w końcu jest mało związane z tańcem, ale jak nagrania to nagranie nie? ;) )
inaenka

Post autor: inaenka »

Bardzo ciekawy...taniec z szablą ;)
Filmik ładnie zrobiony. Chyba by mnie zeżarło na Twoim miejscu, gdybym się tym nie pochwaliła :)
eventail

Post autor: eventail »

He he :D Taniec z szablą, baaardzo umowne :D
(a tak bardziej poprawnie to forma z szablą, czyli sekwencja ciosów, cięć, kopnięć i skoków które mają wyobrażać że wokół nas jest mnóstwo przeciwników z którymi walczymy)
Katia

Post autor: Katia »

Pozwolę sobie na otrzepanie tematu z kurzy i przywrócenie go nieco do stanu używalności. :)
Nagrałam filmik jak ćwiczę na pointach (wiem, denerwuje was takie coś, bo tylko nogi widać, a gdzie ręce itp, itd, etc. i w sumie nie ma sie tu czemu dziwić).
Czy mogłybyście ocenić? Wytknąć błędy jakie robię? Jestem amatorem w tej kwestii i wiem również, że tak nie wolno robić, jednakże proszę o pomoc i radę, z góry dziękuje :*

http://www.youtube.com/watch?v=KC4Fjg8ZDQY

Pozdrawiam :)
Odetta

Post autor: Odetta »

Podoba mi się twoje podbicie jest śliczne no i masz takie ładne chude nogi! Ale czasami nie wykręcasz stóp jak np. wchodzisz w arabesque, popracuj nad tym ;D
Katia

Post autor: Katia »

Ok :) Ja w ogóle musze popracować nad wykręceniem, 1 pozycja to masakra jakaś... Jak 5 pozycję zrobie, tak pierwszej za chiny ludowe. Musze tak mocno ściskać nogi, iż boję się, że mi rzepka pęknie xD
Father

Post autor: Father »

Warto popatrzeć tylko dlaczego nie pokazujesz całości? Nasuwa mi się tak przewrotna myśl, że trzymasz sie drążka :)
agata31

Post autor: agata31 »

wlasnie mi tez ale echappes robisz bardzo ladne :P
ODPOWIEDZ