Etiuda- salon w Krakowie - Bloch, Coppelia, RCLASS, Sansha

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Domi

Post autor: Domi »

to z tego co wiem włoska firma, często reklamowana w zagranicznych czasopismach baletowych
Columbina

Post autor: Columbina »

Szczerze mówiąc to pierwsze słyszę, ale wierzę na słowo...

A na stronie są akcesoria tej firmy? Bo nie mogę znaleźć...
etiuda

Post autor: etiuda »

Wiosna :) kolejne nowości - kostiumy Mirella w naszym salonie :) Dodatkowo szeroka i ciekawa oferta baletek i napalcówek ! Polecamy również przed warsztatami w Kielcach i Warszawie - sneakersy w przystępnej cenie :)

Zapraszamy serdecznie ! Przymierz w naszym salonie kostiumy, pointy, baletki !

Pozdrawiam serdecznie,

Irmina Hałka
Bergsma

Post autor: Bergsma »

Pragnę gorąco zachęcić do zakupów w sklepie internetowym Etiuda. Fachowe porady, sympatyczny kontakt telefoniczny plus ekspresowa wysyłka zamówionej rzeczy - robi wrażenie! W poniedziałek wpłaciłam należność za torbę, a już we wtorek (!) torba była u mnie! Zresztą fantastyczna, czarna torba Blocha 8) .
Darcia95

Post autor: Darcia95 »

a czy możecie mi polecic któreś pointy bloch ? chcę sobie jakieś kupic i to szybko... ale jest taki wybór, że już nie wiem. Dobrze by było gdyby były one jak najbardziej stabilne, żeby piruety dobrze się kręciło :)
Katia

Post autor: Katia »

[quote:f1767a063d="Darcia95"]Dobrze by było gdyby były one jak najbardziej stabilne, żeby piruety dobrze się kręciło [/quote:f1767a063d]
Bloch ASPIRATION :D:D
Darcia95

a jakieś inne możecie mi polecic... bo niestety nie ma mojego rozmiaru, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie :)
Kostaryka

Post autor: Kostaryka »

balance european- te są chyba najbardziej uniwersalne
Darcia95

a wiecie może gdzie w Polsce możan kupic sansha partneire ? :)
Katia

Post autor: Katia »

Pewnie łatwo je dostać... To w miarę znany model. W Stakato w Katowicach znajdziesz Partenaire, Glorie i wiele innych modeli Sanshy. ;)
ODPOWIEDZ