Zabawa: znajdź dla mnie ''baletowe'' zdjęcie
Ooo faaajnie!!!!
Jesli nie macie nic przeciwko, oddaje zaszczyt wybrania tematu Baleciarze. Ze sie tak zlosliwie wyraze inne problemy niz kasowanie postow zajma mnie az do niedzieli wiec mozliwe, ze nie zajrze tutaj. Bede tesknic a jak wroce... znow zamkne pare tematow coby z wprawy nie wyjsc :
;)
Przepraszam za pisownie - pisze z telefonu bez polskich literek
Jesli nie macie nic przeciwko, oddaje zaszczyt wybrania tematu Baleciarze. Ze sie tak zlosliwie wyraze inne problemy niz kasowanie postow zajma mnie az do niedzieli wiec mozliwe, ze nie zajrze tutaj. Bede tesknic a jak wroce... znow zamkne pare tematow coby z wprawy nie wyjsc :
;)
Przepraszam za pisownie - pisze z telefonu bez polskich literek
-
Sagittaire
-
ebaleciara
Ojej, dziękuję niezmiernie. Powróć szybko, bo bez Twojej pracy zrobiłoby tu się zbyt ciasno i gęsto ;).
Ja poproszę o starsze, czarnobiałe zdjęcia, na których tancerze będą ćwiczyć na sali baletowej. Temat nie jest chyba bardzo trudny, a tak przyjemnie się takie fotografie ogląda.
Szukam takiego zdjęcia na tapetę, na pewno znajdziecie coś fajnego.
Ja poproszę o starsze, czarnobiałe zdjęcia, na których tancerze będą ćwiczyć na sali baletowej. Temat nie jest chyba bardzo trudny, a tak przyjemnie się takie fotografie ogląda.
Szukam takiego zdjęcia na tapetę, na pewno znajdziecie coś fajnego.