Balet dla dorosłych Kraków
pewnie, że dobre ;) tyle, że jeśli to są Twoje pierwsze baletki lub masz zamiar ćwiczyć raz w tygodniu, to lepiej kupić o połowę tańsze, np. z akcesu. nie będziesz tak szybko ich niszczyć, żeby wymagało to od Ciebie "baletek o podwyszonej trwałości" :)
a odnośnie napisanego maila: radziłabym przejść się do sekretariatu, bo możesz czekać i czekać na odpowiedź, a czas ucieka, a od kwietnia bez problemu mołabyś zacząć ćwiczyć ;)
a odnośnie napisanego maila: radziłabym przejść się do sekretariatu, bo możesz czekać i czekać na odpowiedź, a czas ucieka, a od kwietnia bez problemu mołabyś zacząć ćwiczyć ;)
[quote:a8362c70fc="Megara"]Cześć, jestem całkowicie zielona, jeżeli chodzi o balet. Mam już 19 lat i rzecz jasna zerową szansę na jakąkolwiek karierę ;-) Po prostu chciałabym tańczyć dla przyjemności i dla sylwetki. Znalazłam taką ofertę http://www.sempretaniec.pl/baletdorosli.html
i teraz czy ktoś mi może powiedzieć, jak to może wyglądać? Czy mogę przyjść taka zupełniwe bez przygotowania?[/quote:a8362c70fc]
No i jak, chodzisz na te zajęcia? Jesteś zadowolona?
i teraz czy ktoś mi może powiedzieć, jak to może wyglądać? Czy mogę przyjść taka zupełniwe bez przygotowania?[/quote:a8362c70fc]
No i jak, chodzisz na te zajęcia? Jesteś zadowolona?
-
miss.reception.
Cześć,
Świeże info dla wszystkich zainteresowanych zajęciami z klasyki u p. Niedźwiedzia (zajęcia w ArtColorBallet, Rynek 34).
Do końca czerwca zajęcia poranne (pocz-śr) odbywają się w:
pon.-8.00
wt-8.00
śr-9.00
pt-8.30
sob-9.00
Można dołaczyć w dowolnym momencie.
popołudniowe (śr-zaawans)
wt-17.15
pt-17.00
zajęcia trwają 1,5h. cena 2x tyg=150zł
W tym momencie zbiera się grupa na lipiec. Zajęcia są planowane 2 lub 3 x tyg., cena będzie uzależniona od liczby osób. Jeśli ktoś ma ochotę na klasyczny trening w wakację, zapraszamy, grupy są raczej małe (do 10 osób, a czasem połowa z tego), więc zdecydowanie warto.
UWAGA!ArtColorBallet nie jest organizatorem tych zajęć, więc raczej nie będzie odpowiadał na maile. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to raczej do mnie tutaj lub na priv.
Świeże info dla wszystkich zainteresowanych zajęciami z klasyki u p. Niedźwiedzia (zajęcia w ArtColorBallet, Rynek 34).
Do końca czerwca zajęcia poranne (pocz-śr) odbywają się w:
pon.-8.00
wt-8.00
śr-9.00
pt-8.30
sob-9.00
Można dołaczyć w dowolnym momencie.
popołudniowe (śr-zaawans)
wt-17.15
pt-17.00
zajęcia trwają 1,5h. cena 2x tyg=150zł
W tym momencie zbiera się grupa na lipiec. Zajęcia są planowane 2 lub 3 x tyg., cena będzie uzależniona od liczby osób. Jeśli ktoś ma ochotę na klasyczny trening w wakację, zapraszamy, grupy są raczej małe (do 10 osób, a czasem połowa z tego), więc zdecydowanie warto.
UWAGA!ArtColorBallet nie jest organizatorem tych zajęć, więc raczej nie będzie odpowiadał na maile. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to raczej do mnie tutaj lub na priv.