kupię/otrzymam/odziedzicze pointy
Potrzebuję 2 pary point .
1. Grishko obojętnie które ale najlepiej Fouette/Vaganova/Novice w rozmiarze od 2 do nawet 3,5 a szerokość od xx do xxxx ,
2.Też Grishko model Novice/2007/Maya I i inne w rozmiarze 3,5-4,5, a szerokość x-xxxx .
Jeżeli ktoś ma takowe to proszę o PW . Obie pary point musza być nowe Chociaż używane ale jeżeli nie są złamane ani zdarta satyna itp . Mogę najpierw kupić jedne a potem najwyżej drugie . Chciałabym niedrogo bo niedawno miałam dużo wydatków :wink:
1. Grishko obojętnie które ale najlepiej Fouette/Vaganova/Novice w rozmiarze od 2 do nawet 3,5 a szerokość od xx do xxxx ,
2.Też Grishko model Novice/2007/Maya I i inne w rozmiarze 3,5-4,5, a szerokość x-xxxx .
Jeżeli ktoś ma takowe to proszę o PW . Obie pary point musza być nowe Chociaż używane ale jeżeli nie są złamane ani zdarta satyna itp . Mogę najpierw kupić jedne a potem najwyżej drugie . Chciałabym niedrogo bo niedawno miałam dużo wydatków :wink:
-
alicevernis
strój na ćwiczenia potrzebuję dla córeczki
przyjmę strój do ćwiczeń dla córeczki na 104-110 to tak na 3,5-4 latka jak komuś leży to bardzo proszę o pomoc oczywiście zapłacę za wysyłkę
zdaję sobie sprawę że to nie ten temat ale może ktoś ma
zdaję sobie sprawę że to nie ten temat ale może ktoś ma
Ponieważ mój post nie wiem z jakiego powodu został usunięty to napiszę jeszcze raz moje ogłoszenie..
Mam do sprzedania pointy gaynor minden rozm.8 czyli mniej więcej 36-37. pointy te mają doszyte troczki i gumki ale można je odpruć ponieważ są tak przyszyte, że nie widać szwów.
Twardość to extra flex. wszystko jest opisane na tej stronie www.dancer.com
pointy dobrze bylo by przymierzyć więc to ogłoszenie raczej dla kogoś z Krakowa ;)
Mam do sprzedania pointy gaynor minden rozm.8 czyli mniej więcej 36-37. pointy te mają doszyte troczki i gumki ale można je odpruć ponieważ są tak przyszyte, że nie widać szwów.
Twardość to extra flex. wszystko jest opisane na tej stronie www.dancer.com
pointy dobrze bylo by przymierzyć więc to ogłoszenie raczej dla kogoś z Krakowa ;)
witam chciala bym kupic pointy "puenty" mam czas jedynie do 15 kwietnia moga byc biale lub ruzowe prosze pomuzcie moge dac gora 70 za nowe 40 za uzywane nie zabardzo zniszczone nie zlamane :721: :721: :721: pszepraszam za blendy ortograficne nie mam polskiej klawiatury Moj rozmiar to 39 i mam do tego bardzo grube palce pisac na PW g:nerwy :506: